Na drie jaar intense voorbereidingen, opende de gave hotspot “ArtDeli”, eindelijk op 30 april haar deuren. ArtDeli, gelegen in het centrum, zit in een monumentaal pand aan het Rokin dat doorloopt tot aan het Nes.

ArtDeli is de plek waar liefde voor kunst, design en food, op alle mogelijke manieren, zolang deze maar onverwacht en bijzonder zijn, bij elkaar komen.

Naast art kun je hier de gehele dag terecht voor lunch, dinner en/of een borrel met bites. Als gast van ArtDeli bevind je je altijd middenin de expositie voor kunst & design. In de Monsterzaal bieden ze de mogelijkheid, van kleine originele en spannende gerechten ‘culture bites’ te genieten. In de barroom kun je terecht voor drankjes en bites.

Het leuke is dat ze hier elke twee maanden een andere chef kok te gast hebben, welke zijn/haar kunst op culinair gebied zal presenteren. We kunnen vast verklappen dat over twee maanden Executive Chef “Onno Kokmeijer” van het twee Michelinsterren Ciel Bleu Restaurant in het Okura de keuken aan zal sturen.

Artdeli is een plek waar je zeven dagen per week kan genieten van kunst en design, in combinatie met goed eten en drinken. En dit in een relaxte, informele sfeer.

Adres: Rokin 93, Amsterdam
Buurt: centrum
Webiste: Artdeli
image

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 3 votes)
New in town, ArtDeli Rokin, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Share this article with your friends