Half april opende Gallizia, een unieke Italiaanse bar, in de Amsterdamse Javastraat in Oost, haar deuren. Hier staat de echte Italiaanse manier van doen centraal. Het is alsof je aanschuift bij een Italiaanse familie. Lekker lang tafelen en genieten van de beste producten die Italië te bieden heeft.

Bij Gallizia drink je in de ochtend je heerlijke koffie, s ‘middags geniet je van de versgebakken focaccia en in de avond blijf je hangen voor een goed glas Italiaanse wijn met een heerlijk bord pasta. De eigenaar heeft ook al jaren een wijnwinkel (Monega) in een zijstraat van de Dappermarkt.

De inrichting is gezellig, industrieel en trendy maar met een Italiaanse touch/flair. Wanneer je binnen komt staat er een houten ophoging “podium” van pallets met tafeltjes  tegen de muur, achterin staan grotere tafels en een bar waar iedereen gewoon kan aanschuiven.

Op het menu; antipasti, zuppa, vegetarische gerechten, pasta’s en vlees- en visgerechten.

Adres: Javastraat Amsterdam
Buurt: Oost
Website: Gallizia

 

Vind hier andere italiaanse Restaurants in Amsterdam:

Restaurant De Koevoet Lindenstraat Amsterdam Jordaan

Restaurant De Italiaan Amsterdam Bosboom Toussaintstraat

Pizza bij Mastino in Amsterdam de PijpItaliaanse Bar Gallizia in Amsterdam OostIl Pecorino Wilhelmina Dok in Amsterdam NoordEddy Spaghetti in Amsterdam OostAmericano Bar & Kitchen aan de AmstelGrand Café De Balie Amsterdam op de Kleine-GartmanplantsoenHoly Ravioli op de Jan Pieter HeijestraatRenato’s Pizzeria Karel du JardinstraatCaffe 500 in de PijpBruschetteria Bocconi SpaarndammerstraatPizza bij Da Portare Via op 4 locaties in AmsterdamRestaurant Spaghetteria in Amsterdam WestRestaurant Pasta Pasta in Amsterda de Pijp

 

Lees ook ons artikel over:

Top 6 Sushi Restaurants in Amsterdam

Dim Sum Amsterdam

Foodhallen Amsterdam

 

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Restaurants Opening Soon AmsterdamPop-up Restaurants Amsterdam Restaurants Lunch Amsterdam Restaurants Dinner AmsterdamRestaurants Borrel Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.8/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 5 votes)
New in Town, Gallizia in Oost, 9.8 out of 10 based on 4 ratings
Share this article with your friends