Sinds begin juli heeft de Spaarndammerstraat, in Amsterdam, een nieuwe aanwinst; de Italiaanse bruschetteria Bocconi. Hou je van borrelen, dan ben je hier aan het goede adres.

Bocconi biedt een gezonde en lekkere borrelhap: de bruschetta. Italiaanse delicatessen tegen een decor van Amsterdamse gezelligheid. Heerlijke bruschetta’s van zelfgemaakt speltbrood, belegd met de lekkerste toppings.
Het feit dat zij het speltbrood, de tomaten, de olijfolie en ook de kruiden rechtstreeks vanuit Vieste, Zuid-Italie importeren, vormt de perfecte basis voor een authentieke bruschetta.

Bocconi Sani (Italiaans voor gezond hapje) brengt het beste van twee werelden samen in één baanbrekend horecaconcept: de traditionele Italiaanse bruschetteria in een Hollands jasje.
Maar bruschetta is niet de enige lekkernij welke je hier kunt krijgen. Naast Bruchetta, met keuze uit elf verschillende toppings,  hebben ze ook een aantal soepen, salades en heerlijke pasta’s. Alle gerechten kunnen ook afgehaald worden.

Bocconi is dagelijks geopend van 12:00 – 00:00 uur. Binnenkort is ontbijt ook mogelijk!

Adres: Spaarndammerstraat 17, Amsterdam
Buurt: Spaarndammerbuurt
Website: Bocconi
Prijscategorie: Bruchetta vanaf € 3,50
Sfeer: Enorm gezellig om te gaan borrelen

 

Vind hier andere italiaanse Restaurants in Amsterdam:

Restaurant De Koevoet Lindenstraat Amsterdam Jordaan  –  Restaurant De Italiaan Amsterdam Bosboom ToussaintstraatPizza bij Mastino in Amsterdam de PijpItaliaanse Bar Gallizia in Amsterdam OostIl Pecorino Wilhelmina Dok in Amsterdam NoordEddy Spaghetti in Amsterdam OostAmericano Bar & Kitchen aan de AmstelGrand Café De Balie Amsterdam op de Kleine-GartmanplantsoenHoly Ravioli op de Jan Pieter HeijestraatRenato’s Pizzeria Karel du JardinstraatCaffe 500 in de PijpBruschetteria Bocconi SpaarndammerstraatPizza bij Da Portare Via op 4 locaties in AmsterdamRestaurant Spaghetteria in Amsterdam WestRestaurant Pasta Pasta in Amsterda de Pijp

 

Lees ook ons artikel over:

Top 6 Sushi Restaurants in AmsterdamDim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Restaurants Opening Soon AmsterdamPop-up Restaurants Amsterdam Restaurants Lunch Amsterdam Restaurants Dinner AmsterdamRestaurants Borrel Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.4/10 (5 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Bruschetteria Bocconi Spaarndammerstraat, 8.4 out of 10 based on 5 ratings
Share this article with your friends