Pasta  Pasta heeft inmiddels al twee locaties in Amsterdam. De eerste is gevestigd op de Warmoestraat en in de Pijp, op de Ferdinand Bolstraat is er inmiddels ook één bijgekomen.

Bij Pasta Pasta maken ze goede zelfgemaakte verse pastagerechten van Semolia bloem geïmporteerd uit Italië. Het bloem wordt met water of eieren bereid.

Ze werken in drie stappen. Eerst kies je het soort pasta, keuze uit o.a.; Tagliatelle, gnocchi, ravioli, penne of radiatori. Vervolgens kiest u de gewenste saus, keuze uit o.a.; Pomodoro, pesto, Alfredo, 4 formaggi of salmone. En als laatste kiest u nog een topping, keuze uit o.a.; rucola, tuna, mozzarella, spinazie of beef.

Daarnaast kunt u ook nog een soepje om mee te beginnen, of een salade als side-dish nemen.
Alle pasta’s worden met een goed stuk brood geserveerd en mocht dit goed gevulde bord niet genoeg zijn,  dan kunt u ook nog voor een heerlijk Italiaans dessert gaan, de Tiramisu ontbreekt natuurlijk niet op de kaart.

Pasta Pasta is zeven dagen in de week geopend, dagelijk open vanaf 11.00-01.00 en op vrijdag en zaterdag zelfs tot 03.00uur. U kunt hier terecht voor een snelle hap maar als u even lekker wilt zitten en daarbij ook van een glas wijn wilt genieten dan kan dit zeker ook.

Adres: Warmoesstraat 49 Ferdinand Bolstraat 67, Amsterdam
Buurt: Centrum en de Pijp
Website: PastaPasta
Prijscategorie: Pasta’s zijn al vanaf €4,90 verkrijgbaar
Sfeer: Easy walk-in restaurant

 

Vind hier andere italiaanse Restaurants in Amsterdam:

Restaurant De Koevoet Lindenstraat Amsterdam Jordaan  –  Restaurant De Italiaan Amsterdam Bosboom ToussaintstraatPizza bij Mastino in Amsterdam de PijpItaliaanse Bar Gallizia in Amsterdam OostIl Pecorino Wilhelmina Dok in Amsterdam NoordEddy Spaghetti in Amsterdam OostAmericano Bar & Kitchen aan de AmstelGrand Café De Balie Amsterdam op de Kleine-GartmanplantsoenHoly Ravioli op de Jan Pieter HeijestraatRenato’s Pizzeria Karel du JardinstraatCaffe 500 in de PijpBruschetteria Bocconi SpaarndammerstraatPizza bij Da Portare Via op 4 locaties in AmsterdamRestaurant Spaghetteria in Amsterdam WestRestaurant Pasta Pasta in Amsterda de Pijp

 

Lees ook ons artikel over:

Top 6 Sushi Restaurants in AmsterdamDim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Restaurants Opening Soon AmsterdamPop-up Restaurants Amsterdam Restaurants Lunch Amsterdam Restaurants Dinner AmsterdamRestaurants Borrel Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.3/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Pasta Pasta ook in de Pijp, 7.3 out of 10 based on 4 ratings
Share this article with your friends