The Seafood Bar op de van Baerlestraat in Oud-Zuid is een hedendaags concept,dat staat voor casual dining in een ongedwongen sfeer,waar je de hele dag binnen kunt lopen voor uitsluitend dagverse vis van de beste kwaliteit. Ook de voortreffelijke wijnen zijn met zorg uitgekozen en laten zich bij uitstek combineren met visgerechten, schaal- en schelpdieren. Bij The Seafood Bar heerst een relaxte ambiance en ongedwongen gezelligheid.

The Seafood Bar heeft een grote kaart. Voor de lunch hebben ze broodjes met diverse soorten vis. Verder hebben ze een ruime keuze uit fingerfood, kreeft- & kingkrab poten, 2 soorten plateau fruits de mer, pasta’s, 6 soorten oesters en Fish & Chips. De Franse vissoep is echt overheerlijk, daarnaast is de enorm verse sushi ook top van smaak. Verder zijn de Kibbeling, Hollandse garnalenkroketjes en de op de huid gebakken makreelfilet ook zeer de moeite waard.

The SeaFood Bar is de gehele week geopend van 12.00-22.00uur. Je kunt hier voor de lunch even lekker binnen wandelen en snel iets eten. Voor alleen een glas wijn met eventueel een klein hapje kunt u hier ook altijd terecht. En dineren of alleen afhalen is dus ook mogelijk.
Je kunt reserveren maar ze houden altijd tafels vrij voor inloop van de spontane beslisser!

Adres: Van Baerlestraat 5, Amsterdam
Buurt: Museumkwartier
Website: The Seafood Bar
Prijscategorie: Snacks rond de €8, visgerechten gem. rond de €20 en broodjes rond de €8
Sfeer: ongedwongen gezelligheid

Leuk om te weten: in augustus 2021 opent The Seafoodbar ook een vestiging in Londen!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
The Seafood Bar van Baerlestraat, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Share this article with your friends