In de Baarsjes, op de Jan Evertsenstraat (hoek Mercatorplein),  kunnen we sinds het begin van dit jaar aan het bier en goede burgers, bij Frits Burgers en Bier. Deze speak easy bar heeft een beetje iets weg van een Engelse pub in een Amsterdams jasje.

Hier kun je perfect terecht voor een drankjes met vrienden, maar ook romantisch een burger eten is hier zeker leuk. Je kunt aan één van de kleine tafeltjes langs het raam of aan de hoge tafels in de tweede ruimte plaatsnemen. Ben je alleen of heb je behoefte aan drukte, dan eet je gezellig een burger aan de grote bar.  Een echte goede burger eet je hier al onder de € 10,00. Wij probeerde de Burgers “Frits” en “Chilli”, beide om je vingers bij op te eten en vooral de huisgemaakte frietjes met homemade mayonaise zijn het proberen waard.

Verder hebben ze bij Frits keuze uit elf tap biertjes en een groot assortiment binnen- en buitenlandse bieren op fles. De Bieren komen van lokale brouwers. Maar ook voor een G&T of lekker glas wijn kun je bij Frits goed terecht.

Adres: Jan Evertsenstraat 135, Amsterdam
Buurt: De Baarsjes
Website: FritsburgersenbierVN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends