Chef-kok Jacob Jan Boerma, van drie michelin sterren restaurant De Leest in Vaassen,  opent begin 2016 in het geheel vernieuwde NH Grand Hotel Krasnapolsky zijn eigen restaurant in Amsterdam. Ook zal Boerma’s signatuur te vinden zijn in het nieuwe Grand Café Krasnapolsky, dat begin juli 2015 haar deuren opent.

Boerma is van plan om de geschiedenis van het hotel met zijn eigen kookstijl te combineren. Zo wilt hij een spannende en eigentijdse culinaire tempel neer gaan zetten.

De komst van Boerma zou naadloos aan moeten sluiten bij het vernieuwende hotelconcept “NH Collection”, zij hebben de ambitie om gasten niet alleen het beste te bieden op het gebied van hospitality, service en innovatie, maar ook op culinair niveau. Met Jacob Jan Boerma halen ze de absolute top op het gebied van gastronomie in huis. Zijn creaties passen uitstekend bij de essentie van NH Collection.

Vanaf het voorjaar van 2016 kun je je laten verwennen door de creaties van Boerma. Het restaurant zal plaats bieden aan zestig gasten. Begin juli 2015 gaat het café open. In het café, met uitzicht op de Dam, is plek voor zo’n 120 gasten. Hier kun je terecht voor zowel lunch als diner. Daarnaast zal Boerma, die ook een restaurant in Vaassen heeft, een gevarieerd aanbod creëren voor de congressen, meetings en evenementen die in het hotel plaatsvinden.

Adres: De Dam
Buurt: Centrum
Website:

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends