Begin dit jaar opende het restaurant Ali Ocakbasi haar deuren op de hoek van de Utrechtsestraat en de Herengracht, in het Centrum van Amsterdam. Er kon geen betere plaats in Europa gekozen worden voor Ali OCAKBASI om de authentieke culinaire ervaring van de Anatolische Grill en alle gastronomische heerlijke smaken en geuren die deze met zich meebrengt aan te bieden.

De authentieke Turkse gerechten van de Ocakbasi (Grillplaat), welke voornamelijk komen uit het oostelijke Middellandse Zeegebied en tot op zekere hoogte uit de westelijke regio van Zuidoost-Anatolië en de sfeer die ze aanbieden is iets waar geen enkel ander alternatief voor bestaat in Amsterdam.

Voor Taste of Amsterdam mochten wij vast een Sneak Peak gaan nemen, we waren erg benieuwd, want zij zullen dit jaar voor het eerst op Taste of Amsterdam staan. Ali Ocakbasi zal op Taste de hoge kwaliteit van hun Turkse Cuisine laten proeven, aan de locals en foodies van Amsterdam. We hebben serieus erg genoten en waren positief verrast.

Op Taste kun je bij Ali Ocakbasi genieten van verschillende heerlijke signature gerechtjes. Zo kregen wij echt verrukkelijke meze’s (Abaganus,Kisir en Humus), Ali Kebab, Slaslik en Tavuk Sis (wrap met kip). Onze favorieten waren de Meze’s en de Tavuk Sis, daar wil je serieus meer van.

Ik kan je zeker aanraden een kijkje te gaan nemen bij Ali Ocakbasi, zij laten zien dat de Turkse keuken veel meer te bieden heeft dan alleen shoarma.

We zullen zeker nog meer van Ali Ocakbasi gaan horen, gezien ze al plannen hebben tot uitbreiding naar andere steden.

Nog geen kaarten voor Taste of Amsterdam 2015, van 4-7 juni, wij hebben een speciale kortingslink voor onze lezers. Koop link dus snel je kaarten, 2 tickets voor €18,00 i.p.v. €24,00.

Hopelijk zien we je over drie dagen op Taste!

Ali Ocakbasi

Ali Ocakbasi

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Taste of Amsterdam Sneak Peak Ali Ocakbasi, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends