Na een erg snelle verbouwing en een Sneak Peak proeverij, is het eindelijk zover. In het hart van Oud-Zuid, daar waar de vijf Amsterdamse grachten samenkomen, heeft The Harbour Club Kitchen afgelopen vrijdag, 29 mei, haar deuren geopend. Een uniek restaurantconcept, gelegen in een historisch stukje Amsterdam aan het water, en gevestigd in het viersterren Wyndham Apollo Hotel, waar ook restaurant LaSirene zich bevindt.

Hoogstaande kookkunst, een tikkeltje eigenwijs; maar wel met oog voor detail. De signature dishes van The Harbour Club, op Zeeburg, vormen de basis van de menukaart. Nieuw is de Franse rôtissoire. Alleen het beste vlees, de meest verse vis, de mooiste groenten en kruiden worden gebruikt. De bereiding is eenvoudig en puur; vlees van de open Josper Grill, kip van de rôtissoire, de in roomboter gebakken zeetong en gegrilde kreeft. Voor sushi en sashimi wordt de best gekweekte Blue-Fin tonijn uit Malta ingekocht. Echte vleesliefhebbers kunnen genieten van het exclusieve Wagyuvlees van het Japanse Black ras. Geloof ons! Echt een bezoekje waard.

De Harbour club Kitchen is de hele week geopend voor ontbijt, lunch en diner. Een lazy Sunday lunch, een zakelijk diner op dinsdagavond of natuurlijk een sprankelende donderdagavond met vrienden, alles is hier mogelijk. Wanneer je op zoek bent naar een locatie voor een grotere groep, dan is het restaurant, vanwege de ruime opzet, ideaal om met grotere groepen te borrelen of dineren.

Adres: Apollolaan 2, Amsterdam
Buurt: Oud-Zuid
Website: The Harbour Club Kitchen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.3/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
New in Town, The Harbourclub Kitchen, 7.3 out of 10 based on 4 ratings
Share this article with your friends