We hebben er weer een nieuw pop-up restaurant bij! Compleet naar concept van East Village Concepts is Gustafson geboren. Een restaurant, bar en creatief podium dat voor iedereen toegankelijk is. Het restaurant biedt plek aan 100 gasten en bij de bar zijn cocktails verkrijgbaar.

Sinds 7 september hebben ze de sleutel en zijn ze ook geopend. Ik hoor je denken: ‘Is het al af dan?’, nou nee nog niet helemaal, maar dat hoort bij hun instelling. Het is weliswaar nog niet perfect en tot in de puntjes afgewerkt; je kunt er wel al eten, drinken en tegelijk zien hoe het restaurant zich verder ontpopt.

 

Pop-up Restaurant Gustafson in Amsterdam West op de Westergasfabriek is tot en met September 2016 open

Gustafson is een plek waar mensen kunnen relaxen en genieten. En of je dit nu doet met vrienden en een drankje rond happy hour, of voor een werkmeeting gaat lunchen; maakt geen verschil iedereen is welkom.

Het restaurant is open voor zowel lunch als vroeg diner. In september geopend van 08:00-18:00 met eten geïnspireerd op verschillende keukens is het voor ieder wat wils. Net als de locatie is ook het menu nog “in progress”. Iedere dag dus weer kans op aanvullingen van het menu.

Vanaf 2017 is Gustafson een Hotel op het terrain van de Westergasfabriek

Je vindt Gustafson op het Westergasfabriek op de Haarlemmerweg 8a in Amsterdam West. Ze zijn er tot 16 september 2016, daarna wordt het oude restaurant in 2017 tot een hotel verbouwd.

Lees ook ons artikel over

Beste Dim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Restaurants Opening Soon AmsterdamPop-up Restaurants Amsterdam Restaurants Lunch Amsterdam Restaurants Dinner AmsterdamRestaurants Borrel Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends