We hebben al veel over Woo Bros gehoord, maar zijn er helaas nog nooit geweest. Gelukkig is hier onlangs verandering in gekomen. Gelegen aan de Jodenbreestraat, in het centrum van Amsterdam, is dit, vooral voor liefhebbers van de Aziatische keuken zoals ik, de perfecte plek voor heerlijke Aziatische hapjes.

Shared Asian dining in een warm interieur bij Restaurant Woo Bros Amsterdam

Woo Bros is de perfecte plek voor ´shared dining´ van Aziatische lekkernijen. De gerechtjes die ze serveren zijn de lekkerste authentieke hapjes uit de Thaise, Chinese en Vietnamese keuken en zeer goed betaalbaar. Woo Bros heeft een Aziatische loungesfeer, waar je direct zin krijgt in een lange avond tafelen. Ze hebben hier zowel originele, als traditionele gerechtjes, welke als klein hapje,of als volledig gerecht besteld en gedeeld kunnen worden. Ideaal om te combineren met één van de originele Asian cocktails die worden geserveerd in de cocktaillounge. Met een vintage look (ontworpen door Thijs Murre van onder andere Lion Noir, Cinema Paradiso, Chicago Social Club)  en veel rood in het interieur heeft Woo Bros een Aziatische en gezellige warme sfeer.

Het menu bij Restaurant Woo Bros Amsterdam: Aziatische keuken

De keuze is enorm. Op de kaart staat een uitgebreide keuze aan lekkere visgerechtjes zoals sushi, sashimi en garnalen soepje. Vleesgerechtjes zoals kip, beef en Pekingeend. Aan te raden is om lekker met wat koude hapjes te beginnen en alles te delen. Daarna bestel je nog wat warme gerechtjes. Onze favorieten, die je zeker moet proberen, zijn: de crispy soft shellcrab roll, rijstkoekjes met tonijn tartare, kip gyoza´s, garnalen spiesjes met mangosalsa, Kantonese geroosterde Pekingeend, gestoomde zeebaars met gember en bosui en de Chinese broccoli met oestersaus. Het is wel erg lastig kiezen uit al dat lekkers wat er op de kaart staat.

Ga na je diner nog genieten van één van de cocktails, die hun uitgebreide cocktailkaart te bieden heeft en je avond is helemaal compleet.

Adres: Jodenbreestraat 144, Amsterdam
Buurt: Centrum Amsterdam
Website: Woo Bros
Terras: Ja
Kraanwater: Ja
Prijscategorie: 3 gangen chef’s menu €37,50
Sfeer: Aziatische warme sfeer

Lees ook ons artikel over:

Top 6 Sushi Restaurants in AmsterdamDim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Restaurants Opening Soon AmsterdamPop-up Restaurants Amsterdam Restaurants Lunch Amsterdam Restaurants Dinner AmsterdamRestaurants Borrel Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Asian Dining bij Restaurant Woo Bros Amsterdam aan de Jodenbreestraat, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends