Er zijn van die dagen dat het gewoon lekker is om thuis met je geliefde of vrienden te eten. Je zou het misschien niet denken, maar dat gevoel overkomt ook de redactie van Culi Amsterdam wel eens. Dat lekker en uitgebreid koken helemaal niet veel tijd hoeft te kosten, ontdekten we dankzij boodschappenservice Crisp.

Culi x Crisp

Culi x Crisp

Misschien denk je dat we liever lui dan moe zijn als het op koken aankomt. Ik zal je vertellen: niets is minder waar. Ik hou ontzettend van uit eten gaan, maar (bijna) net zo erg van koken. Met een grote groep vrienden eet ik het liefst thuis, zodat we ongestoord uren kunnen natafelen.

De voornaamste reden dat ik dit niet vaak doe, is dat het zo veel tijd kost. Tijd die ik niet elke dag heb, ook al zou ik dat graag willen. Gelukkig zagen de bedenkers van Crisp in dat ze hier wat aan konden doen en lanceerden ze eind 2018 hun boodschappendienst.

Via de Crisp app bestel je gemakkelijk alles wat je nodig hebt. Ik maakte dit heerlijke recept van Delicious Magazine. Met een paar klikken in de app had ik alles besteld en werd het de volgende dag geleverd.

Producten

De producten van Crisp zijn vers en lokaal, waardoor je ook nog eens een steentje bijdraagt aan het milieu. Het resultaat van onze heerlijke kooksessie aanschouw je hieronder. Volgens mij is er niet veel meer nodig om je te overtuigen. Ik ga hier in ieder geval wat vaker een gewoonte van maken, tussen de chique diners door, dan.

Culi x Crisp

Heb je echt heel weinig tijd? Dan geef je een tijdvak van een uur aan als bezorgingsmoment. Zo hoef je niet de hele avond thuis te wachten, terwijl je jouw favoriete stamkroeg je naam al hoort roepen.

Meld je hier aan voor Crisp en ontvang een leuke welkomstkorting!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Culi kookt met Crisp, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends