Restaurant Anna op de Warmoestraat op de Wallen in Amsterdam … alleen de locatie zet al aan tot bepaalde gedachten met de rode lichtjes.
En de naam ‘Anna’ maakt dit beeld niet minder. Sterker nog, voor diegene die nogal visueel is ingesteld, maakt de naam ‘Anna’ het plaatje compleet.

Niets is minder waar, Restaurant Anna is zeker een bezoekje waard en heeft dan ook totaal geen associatie met de omgeving of rode lichtjes. De ontzettend attente bediening, de sfeer en het prachtige interieur zijn geweldig.

Restaurant Anna op de Wallen in Amsterdam – zeker een bezoekje waard

Restaurant Anna op de Warmoestraat op de Wallen in Amsterdam

Restaurant Anna op de Warmoestraat op de Wallen in Amsterdam

Behalve een goede sfeer in een mooie omgeving, lachen allerlei heerlijkheden op de kaart je tegemoet.
Het 4/5 gangen menu spreekt al erg aan, voor goede betaalbare prijzen. Echter is mijn oog toch al gevallen op een aantal gerechtjes van de kaart.

Vooraf de truffelrisotto met gebakken kalfswang een gepocheerd eitje en schuim van bospaddenstoelen, heerlijk, perfect van smaak en een goede combinatie.
De krokante cilinder van wit en zwart sesamzaad gevuld met tonijntartaar, wasabi roomkaas en sojadressing is een winnaar. Wat een geweldige combinatie!

Maar de winnaar van de avond is de eendenborst met een mini hotdog, pastinaak, mango, witlof, mosterd, krokante uitjes en zuurkool. Dit is een gerecht…., daar zou je me letterlijk voor wakker mogen maken.

Hoog niveau eten bij Restaurant Anna in Amsterdam

De prijzen zijn goed en de porties aan de nette kant.
Iemand die een groot bord hutspot verwacht, is hier aan het verkeerde adres. Bij vertrek was de tafel naast ons bezig met het verorberen van een al eerder gekochte zak snoep, ja aan één gerechtje heb je inderdaad net niet genoeg.

Een zoute snack bij het aperitief, een amuse en het heerlijke brood tezamen met de leuke combinaties en goede smaken, maken je avond tot een feestje.
Klein detail, het onbeperkt bijvullen van water, dat noem ik pas service!
Ik geef dit restaurant graag een 9 en kom hier zeker snel weer eens terug!!!

 

Restaurant Anna
Adres:
Warmoesstraat 111, Amsterdam
Buurt: Centrum
Prijsniveau: Voorgerecht rond € 17,50 / Hoofdgerecht rond €23,00
Sfeer: Ontspannen, informeel, hoog niveau

 

Lees ook ons artikel over:

Beste Italiaanse Restaurants in Amsterdam  –  Top 6 Sushi Restaurants in AmsterdamDim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Restaurants Opening Soon AmsterdamPop-up Restaurants Amsterdam Restaurants Lunch Amsterdam Restaurants Dinner AmsterdamRestaurants Borrel Amsterdam

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

Restaurant Dim Sum now AmsterdamRestaurant De Koevoet Lindenstraat Amsterdam JordaanRestaurant Mr Porter Spuistraat AmsterdamRestaurant Choux Amsterdam RuyterkadeRestaurant Adam AmsterdamRestaurant de Japanner Amsterdam de Pijp Albert CuypstraatBurger Bar Burgerlijk Runstraat Amsterdam 9 straatjes Restaurant Olivers Crazy Kitchen Amsterdam ZuidHealthy food Snckbr van Woustraat Amsterdam Zuid

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends