Net een maand open, Mississippi Bar & Kitchen de nieuwe hotspot op het Beukenplein in Amsterdam Oost! Vernoemd naar, hoe kan het ook anders, de bekende rivier. Op het menu is echt Amerikaans soulfood te vinden.

Mississippi Bar & Kitchen Amsterdam Oost

De gerechten zijn geïnspireerd op steden die langs de Mississippi liggen. Ze hebben veel keuze op het menu! Wat bijvoorbeeld een gerecht is welke opvalt, is de krokodillenburger, die zie je niet overal. Het vlees komt via een wildimporteur uit Zimbabwe en wordt gebruikt van krokodillen die speciaal gefokt worden voor leer. Hierdoor vinden de eigenaren het wel verantwoord en zien het hierdoor eigenlijk ook wel als een duurzaam product.

Er zijn verschillende bites die je vooraf, tussendoor, of wanneer dan ook kunt eten. Voor de echte vis- en vleesliefhebber is er een groot scala aan beef, chicken en shrimp te krijgen. Maar er zijn natuurlijk ook veggie opties. Het leuke is vooral dat er voor iedereen dus iets uit te kiezen is, ook qua stijl.

Ze hebben bijvoorbeeld smokehouse nachos, maar ook gewoon hun huisgemaakte cup- a-soup. Ze hebben pasta Jambalaya, een Mississippi ceasar en Atlantic salmon. Heel erg gevarieerd dus.

Mississippi
Beukenplein 50
Amsterdam Oost

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends