Happy Tosti is een sociaal, nieuw ontbijt- en lunchrestaurant in de Amsterdam Pijp. Er werken onder andere mensen met een arbeidsbeperking. En ze hebben er tosti’s. Heel veel tosti’s. En wat voor een tosti’s. Wij waren dan ook maar wat blij met de uitnodiging om te komen proeven. Dus zo gingen wij op een zonnige zaterdagmiddag naar de altijd gezellige Eerste van der Helststraat. En we kregen geen spijt!

Happy Tosti, Amsterdam Pijp

Happy Tosti, Amsterdam Pijp

Veel keus op het menu van Happy Tosti!

Zoals de naam al doet vermoeden is Happy Tosti in de Amsterdam Pijp een vrolijke zaak. Ze hebben er veel leuke gadgets zoals schommels, fietsstoelen en de shitty place. Daar eet je op een “toilet” je tosti. Je moet het eens gedaan hebben zullen we maar zeggen 😉 Er werken zoals gezegd mensen met een arbeidsbeperking, die je allervriendelijkst en soms ietwat verlegen welkom heten. De opgewekte Bedrijfsleider Wesley is er om af en toe bij te springen.

We nemen plaats midden in de zaak en dan begint het moeilijkste van de middag: kiezen! Er is zóveel keus. En alles lijkt ons lekker. Maar laten ze daar nou net over nagedacht hebben. Want je kunt bij Happy Tosti in de Amsterdam Pijp een tostiproeverij doen. Waarbij je zelf het brood, beleg en de sauzen kiest. Ideaal dus! Oh en voor de mensen die niet van tosti’s houden (als die uberhaupt al bestaan dan) hebben ze ook gewoon andere gerechten.

We kiezen voor de tosti pizza op witbrood met pesto mayo; net een echte pizza! De geitenkaastosti op meergranenbrood met mosterd dille saus is ook om je vingers bij af te likken. En als we de “cheesy” op donker zonnebloempitbrood met sweet chili saus proeven zijn we helemaal om. Ze kunnen hier een verdomd goed partijtje lekkere tosti’s bouwen.

Voor het personeel met een arbeidsbeperking is het soms een beetje spannend. Als er bijvoorbeeld toeristen komen die geen Nederlands praten. Maar we hebben bewondering voor hoe ze eigenlijk elke situatie aangaan en kunnen. Iedereen wordt in de watten gelegd. En ze zijn overduidelijk gek op kinderen!

Happy Tosti, Amsterdam Pijp

De Happy Tosti-proeverij 🙂

Naast de zaak in Amsterdam vind je ze ook in Breda, Delft, Den Haag, Deventer, Hoofddorp en Leiden. De locaties zijn ook geschikt voor kinderfeestjes. Of wat dacht je van een High TosTea? Oh en mocht je nou echt geen genoeg krijgen van tosti’s eten, dan kun je Het Ultieme Tostiboek kopen.

Happy Tosti

Eerste van der Helststraat 80
Amsterdam

 

 

 

 

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam – Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West –Restaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon Amsterdam – Huis van Lopez Amsterdam – The Seafood Market Amsterdam – life of pie amsterdam – Pikoteo – Koevoet Amsterdam – Burgerlijk Amsterdam – Pesca Amsterdam – The Pool Amsterdam – Vondelpark 3 – Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdam – de Italiaan Amsterdam – Mook Pancakes – Breda Amsterdam – buffet van odette – Brut de Mer – van t Spit – G’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – – Pluk Amsterdam – Louie Louie Amsterdam – Hangar Amsterdam – Meneer de wit heeft honger – IENS Amsterdam – Tripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Happy Tosti, Amsterdam Pijp, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends