Op zoek naar een perfecte locatie voor een private diner en/of borrel met een select gezelschap? Dan ben je bij het Andaz Amsterdam Prinsengracht, aan het juiste adres.

Andaz Amsterdam Prinsengracht, de locatie voor je privé borrel en diner

Andaz Amsterdam Prinsengracht

Andaz Amsterdam Prinsengracht

Onlangs mochten wij hier met ons team proosten op het nieuwe jaar. Naast Restaurant Bluespoon hebben ze ook een gave bar en nog een prachtige Library. De Library is een knusse ruimte met een warme uitstraling. Deze ruimte biedt mogelijkheden voor borrels, meetings en privé diners. Het fijne is dat de ruimte niet afgesloten is, waardoor je wel nog deel uitmaakt van het hotel geheel, maar toch voelt het zeer intiem en privé.

De Library werd deze avond tot onze beschikking gesteld, bij de entree was dit netjes aangeven, zodat we geen onverwacht bezoek hoefde te verwachten. De ruimte was gezellig aangekleed en we hadden  eigen service tot onze beschikking en (eigen) muziek naar keuze, zo startte de avond al aangenaam.

Andaz Amsterdam Prinsengracht

Andaz Amsterdam Prinsengracht

We werden ontvangen met bubbels, om te proosten op een mooi 2019. En er was genoeg tafelwater om de volgende dag geen kater te hebben 😉. Ook waren er heerlijke happen verzorgd. Denk aan, een bakje van bladerdeeg met een vulling van avocadosalsa en een mooi gegaarde gamba, rolletjes van omelet met zalmeitjes en geitenkaas, krokantjes met hummus, granaatappelpitjes en radijs. Nog een mooi glas witte wijn en de avond was zeer geslaagd.

De Library van het Andaz hotel is een zeer geslaagde ruimte om af te huren voor dergelijken gelegenheden. Bespreek de diverse mogelijkheden, alles kan naar wens afgestemd worden. Je bent verzekerd van een heerlijke avond. Ik ben jaarlijks op zoek naar een leuke plek om met vrienden gezellig mijn verjaardag te vieren, zonder dat we in een overvolle kroeg staan. De Library van het Andaz is hier perfect voor. Gezellig, maar ook privé.

Andaz Hotel  Amsterdam
Prinsengracht 587
Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam – Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West –Restaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon Amsterdam – Huis van Lopez Amsterdam – The Seafood Market Amsterdam – life of pie amsterdam – Pikoteo – Koevoet Amsterdam – Burgerlijk Amsterdam – Pesca Amsterdam – The Pool Amsterdam – Vondelpark 3 – Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdam – de Italiaan Amsterdam – Mook Pancakes – Breda Amsterdam – buffet van odette – Brut de Mer – van t Spit – G’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – – Pluk Amsterdam – Louie Louie Amsterdam – Hangar Amsterdam – Meneer de wit heeft honger – IENS Amsterdam – Tripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 1 vote)
Andaz Amsterdam Prinsengracht, de locatie voor je privé borrel of diner, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends