Nieuw bij Bluespoon Restaurant in het Andaz Hotel is de Mad Hatter’s Brunch op zondag. Een enorme aanrader om je zondag hier door te brengen! Het thema “Alice in Amsterdam”, design van Marcel Wanders, wordt speels doorgetrokken in de brunch.

Mad Hatter’s Sundays Bluespoon Restaurant Andaz Amsterdam

Het is een mega leuk concept waarbij je je kunt laten verrassen door wat er komen gaat. Het heet niet voor niets Mad Hatter’s Brunch! Je geeft dan alleen de keuze van je hoofdgerecht door en laat de rest maar komen. Daar houden wij van; je hoeft niet eens keuzes te maken op je luie zondag! Laat je maar verwennen. En een verwennerij wordt het! Zelfs met onbeperkt bubbels erbij! Mogen wij volgende week weer komen?

Mad Hatter's Brunch / voorgerecht

Mad Hatter’s Brunch / voorgerecht

Wij hadden een ontzettend mooie plek in de tuinkamer, aanrader voor als je met een groepje vrienden wil gaan! Zit je een beetje apart aan een grote tafel met uitzicht op de leuke Alice in Amsterdam binnentuin.

De brunch start met een prachtig en culinair gerechtje van de Executive Chef Sander Bierenbroodspot. Een heerlijk voorgerecht (zie foto), want we willen niet meteen verklappen wat het is, voor het geval je je wilt laten verrassen zoals wij dat hebben ervaren. Het was in ieder geval een heerlijke start en je weet nu, dit wordt een hele fijne middag. Nog maar een glaasje bubbels dan…

Mad Hatter's Brunch / hoofdgerecht

Mad Hatter’s Brunch / hoofdgerecht

 

 

Je kunt kiezen uit vier verschillende hoofdgerechten. Dat is dus de enige keuze die je vandaag hoeft te maken. Wel een lastige, want ze klinken alle vier als muziek in de oren. We gaan voor heilbot en hert, uitstekende keuzes.

 

 

 

 

 

Mad Hatter's Brunch / Food cocktail

Mad Hatter’s Brunch / Food cocktail

De bediening is leuk! En in thema gekleed. Ze komen een heerlijke, op het seizoen geïnspireerde, food cocktail brengen. Verrassend en ook weer erg lekker. Nou staat de bar hier natuurlijk wel bekend om de goede cocktails, leuk dat het bij deze brunch samenkomt!

 

Na de cocktail volgt het dessert, een kaasplank en een plank met allerlei zoete mini desserts. Dat is een feest, gewoon twee planken vol lekkernijen. En dan krijg je bij de koffie en thee ook nog eens truffels en bonbons. Een waar culinair wonderland!

Mad Hatter's Brunch - dessert

Mad Hatter’s Brunch – dessert

Neem je tijd voor deze Mad Hatter’s Brunch en breng gezellig je zondag door in het BlueSpoon restaurant van het Andaz Hotel. Ideaal voor een culinaire, maar informele zondag met vrienden! De brunch wordt iedere zondag geserveerd tussen 12.30 en 16.00 voor €59,00 per persoon inclusief onbeperkt cava en koffie/thee.

 

Mad Hatter’s Brunch in Bluespoon Restaurant Andaz Amsterdam

Prinsengracht 587
1016 HT Amsterdam
The Netherlands

 

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam– Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West –Restaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon Amsterdam – Huis van Lopez Amsterdam – The Seafood Market Amsterdam – life of pie amsterdam – Pikoteo – Koevoet Amsterdam – Burgerlijk Amsterdam – Pesca Amsterdam – The Pool Amsterdam – Vondelpark 3 – Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdam – de Italiaan Amsterdam – Mook Pancakes – Breda Amsterdam – buffet van odette – Brut de Mer – van t Spit – G’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk Amsterdam – Louie Louie Amsterdam – Hangar Amsterdam – Meneer de wit heeft honger – IENS Amsterdam – Tripadvisor Amsterdam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends