De Paradise Pizza Bar is nét geopend op de Rozengracht, in de Jordaan in Amsterdam! En ze hebben hier niet alleen heerlijke pizza’s: je kunt hier ook cocktails drinken tot in de late uurtjes. Een gave aanwinst voor de Rozengracht!

Paradise Pizza Bar Restaurant Amsterdam Jordaan Rozengracht Special
Paradise Pizza Bar – Restaurant Amsterdam Jordaan – Paradise Special

Paradise Pizza Bar – Restaurant Amsterdam Jordaan

Paradise Pizza Bar zit dus in de Jordaan, op de plek waar eerst Café Struik zat. Een bruine kroeg, die eigenaren Peter Bas Mensink en Eva Ambtman, samen met het Rotterdamse Containr Affairs,  hebben omgetoverd tot een gave plek met een retro jaren 60 uitstraling. Een grote bar en speelse verhogingen: wij zien onszelf hier al wel een cocktail drinken en een dansje wagen op de zaterdagavond! Er is zelfs een Slush machine met frozen Margarita’s en Daiquiri’s, maar ook gewoon voor een biertje kun je er terecht.

De Pizza’s van Paradise Pizza Bar

En laten we de pizza’s niet vergeten! De Paradise Pizza Bar heeft ook een heerlijk terras, waar je lekker mensen kunt kijken op de Rozengracht. Direct wanneer we gaan zitten, krijgen we een fles water op tafel: wat een fijne service is dat. We bestellen onze alltime favorite pizza: de Diavola. Die wordt bij de Paradise Pizza bar niet alleen met pittige salami gemaakt maar ook met ‘nduja, en is enorm lekker: pittig, lekker groot, wat wil je nog meer! Ook bestellen we de Paradise Special: een pizza die regelmatig wijzigt. Deze keer is het een pizza bianca met prosciutto, rucola, pecorino en truffelolie. Wauw, wat een topper is deze pizza! Heerlijke prosciutto, de truffelolie ruiken we al van ver, echt fantastisch. En wat ook erg leuk is: je kunt ook een crust dip bestellen! Kies uit de vegan garlic aioli, een truffelmayonaise of een mayonaise met rozemarijn en citroen, om je korst in te dippen. Echt een goede uitvinding vinden wij!

Paradise Pizza Bar Restaurant Amsterdam Jordaan Rozengracht Diavola
Paradise Pizza Bar – Restaurant Amsterdam – Diavola

Heerlijke pizza’s, lekkere cocktails: wij komen zeker nog een keer terug bij de Paradise Pizza Bar. Houdt hun socials in de gaten voor speciale deals, en we zien jullie daar!

Paradise Pizza Bar
Rozengracht 160, Amsterdam Jordaan

P.S. We hebben een nieuwe Instagram pagina!

En we zouden het superleuk vinden als je ons daar volgt! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwe ontdekkingen en leuke winacties. Je vindt ons hier!

Lees onze andere artikelen voor nog meer lekkers!

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Paradise Pizza Bar – Restaurant Amsterdam Jordaan, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends