Op de Postjesweg, vlakbij het Rembrandtpark, zit al sinds een jaar of twee Restaurant Bartack. Je kunt hier de hele dag terecht om te ontbijten, lunchen, voor een borrel of een diner; het kan allemaal bij Bartack. En toch zijn wij er nog niet geweest! Hoog tijd dus voor een bezoekje.

Restaurant Bartack in Amsterdam West aan de Postjesweg

Restaurant Bartack – Amsterdam West 

Restaurant Bartack, Amsterdam West

We gaan op het terras zitten, bestellen een glas wijn en bekijken de menukaart. Bartack is vegetarisch georiënteerd en dat zie je direct terug op de kaart. Veel lekkere, gezonde gerechten met veel groenten, maar ook vlees-en visgerechten.

Bij het voorgerecht worden we al verrast; echt erg lekker! De buffelmozzarella is van goede kwaliteit, waardoor we geen genoeg krijgen van dit simpele, lekkere gerechtje. De baba ganoush wordt geserveerd met knapperige stukjes flatbread en granaatappelpitjes, wat het geheel lekker fris maakt.

 

Restaurant Bartack in Amsterdam West aan de Postjesweg

Restaurant Bartack – Amsterdam West 

Bij de hoofdgerechten zwichten we toch voor een stukje vlees. We bestellen de pulled pork en de geroosterde kipspiezen. De pulled pork wordt in een erg heet pannetje opgediend en lijkt op een kapsalon die naar een hoger plan is getild; heel rijk van smaak, met lekker veel kaas en frietjes, en een frisse salade ernaast. De kipspiezen zijn lekker licht, dit komt ook door de couscoussalade met koriander en limoen, welke erbij wordt geserveerd.

Tenslotte het dessert. we kunnen de verleiding niet weerstaan… En we zijn vooral onder de indruk van de nougat parfait, die er uitziet als een klein kunstwerkje. Fijn dat bewust eten zo lekker kan zijn!

Bartack

Postjesweg 124
Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.7/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Restaurant Bartack, Amsterdam West, 8.7 out of 10 based on 3 ratings
Share this article with your friends