De zomer met temperaturen van boven de 20 graden houdt voorlopig nog even aan. En dat is maar goed ook, met al het leuks dat er in Amsterdam te doen en te beleven is. Ook voor de aankomende weken hebben we de laatste culinaire nieuwtjes weer voor je op een rij gezet. Have fun!

Nieuwe Restaurants Amsterdam

Opening soon: Toni Loco! Voor de lekkerste pizza op de Albert Cuypstraat in de altijd gezellig Amsterdam Pijp. Houd onze site dus in de gaten.

Ron Blaauw opent in het najaar een nieuwe zaak in Amsterdam. Ron Gastrobar Indonesia Downtown krijgt al het goede van Ron Gastrobar Indonesia in Ouderkerk aan de Amstel, maar dan in onze hoofdstad. Waar deze nieuwe hotspot opent blijft nog even een verrassing. Maar dit laten we jullie natuurlijk zo snel mogelijk weten.

Amsterdam is vanaf deze zomer een bijzondere horecagelegenheid mét club rijker. Noorderschip, op het legendarische Veronica Schip, geeft ruimte aan de eigenzinnige en tolerante Amsterdammer. Van donderdag t/m zondag van vroeg tot laat ben je van harte welkom.

Bar Restaurant Branie Amsterdam West

Bar Restaurant Branie Amsterdam West

Bij Bar Restaurant Branie op de Ten Katestraat in het toch al hippe Amsterdam West, kun je vanaf nu terecht voor Asian fusion food, cocktails en Amsterdamse gezelligheid. Dat klinkt ons als muziek in de oren!

De twee goede vrienden Ruben Charbon en Guus Merkx wilden graag de goede oude tijd van de Wolvenstraat in de Amsterdam Negen Straatjes nieuw leven inblazen. Waar vroeger Brix zat, openden zij daarom eerder deze zomer Sous Bar-Bistro. Midden in de Negen Straatjes kun je bij Sous dagelijks terecht voor lunch, diner of cocktails met bar bites in een ongedwongen sfeer.

Ook de altijd populaire The Avocado Show heeft een nieuwe hotspot geopend! En wel The Avocado Show Boutique aan de Willemsparkweg in Amsterdam Zuid.

Vlakbij het Vondelpark in Amsterdam in Amsterdam West is laatst Café Beis geopend. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat ben je hier welkom. Tip: ze hebben verschillende Beis platters. Ideaal om te delen tijdens de borrel.

In de herfst mag ook de Amsterdam Houthavens een nieuwe hotspot verwelkomen: Restaurant ZA. We keep you posted!

Beste Restaurants Amsterdam – wij waren proeven

De Culi’s hebben ook de afgelopen weken natuurlijk weer niet stil gezeten. Hieronder een overzicht van waar we de afgelopen tijd allemaal te vinden waren:

Bistro Zebra Amsterdam Oost

Bistro Zebra Amsterdam Oost

Voor de lekkerste vis in een ontspanning setting moet je nog steeds bij Visbar Beet in Amsterdam Oost zijn.
We gingen op pad om de beste bowls van Amsterdam van Amsterdam te proeven. Volgende maand volgt er een special.
Ook vaarden we mee op de Parade Boot, om de opening van de Amsterdamse versie van het festival te vieren.
Op een levendige hoek in de Indische buurt in Amsterdam Oost, werden we verrast door de wereldkeuken en goede bediening van Bistro Zebra.
Verder waren we weer eens bij één van onze all time favourites. Restaurant Jacobsz in Amsterdam Oost.
Aan de andere kant van de stad, namelijk in Amsterdam West, ben je voor lekkers en gezelligheid ook nog altijd goed terecht. We aten bij Restaurant Bartack, en probeerden de nieuwe menukaart uit.
Voor een gezonde maar smaakvolle hap blijft Saladebar Venkel toch wel één van onze favorieten. Op de Javastraat in de Indische Buurt in Amsterdam Oost openden onlangs de tweede locatie.
Ook de opening van misschien wel het gezelligste festival van de stad, het Amsterdams Terrassen Festival in het Rembrandtpark, hebben wij natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan.
En bij The Birdhouse op de Plantage Middenlaan in Amsterdam Oost (vlakbij Artis) genoten wij van een heerlijke lunch.

Restaurant Tips Amsterdam – September 2018

Street Food Festival Dok Amsterdam

Street Food Festival Dok Amsterdam

Nog geen culinaire plannen voor de komende weken? Hierbij wat leuke tips om te gaan bezoeken.

1 – 2 sep Street Food Festival bij Dok Amsterdam
2 sep Sunny Sunday Brunch op het dak bij HOPP in Amsterdam Oost
5 sep Vegan Kimchi Workshop in The Hoxton Hotel
7 sep Soto Street Food Night in Amsterdam Oost
9 sep Bollywood & Indian Food Festival bij Dok Amsterdam

 

 

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends