Voor een goede pizza mag je ons s ’nachts wakker maken, dus we waren dan ook blij verrast met de komst van de nieuwste pizza hotspot in de Amsterdamse Pijp; Toni Loco. We eten vrij regelmatig (lees: nagenoeg iedere week) pizza, dus we mogen onszelf echte kenners noemen. Onder het mom ‘je kunt nooit genoeg pizza eten’ zijn we richting Toni Loco gegaan.

Toni Loco, De Pijp

Toni Loco

Toni Loco – Champagne

We worden verwelkomd met een glas champagne – altijd een goede binnenkomer – en krijgen daarna wat uitleg over de menukaart. Keuzes maken blijft lastig met zoveel goede opties, dus we vragen of we van iedere soort een punt mogen proeven.

Dat mag! We vallen aan nadat de pizza, die zo groot is als het tafelblad, wordt geserveerd. On the side gaan we voor een glas witte wijn, ook hierin is genoeg keuze.

Tijd om de balans op te maken, welke soort is favoriet? Na wat wikken en wegen gaan we voor de Pizza Bianca, die een basis heeft van mascarpone en waar we shiitaki mushrooms als add-on bij hebben gekozen. Een klassieker met een verrassende twist. Mocht je niet zo van de klassiekers zijn, dan staat er ook een groene pizza op de kaart of een variant met een bodem van sesam. Als afsluiter kan je genieten van huisgemaakt softijs – hoe vol je ook zit, voor ijs is er altijd nog plek!

Toni Loco

Toni Loco – Pizza

Al met al hebben we een gezellige avond gehad bij Toni Loco en heeft de tafelvullende pizza goed gesmaakt. Je kunt hier ook afhalen, waar veelvuldig gebruik van wordt gemaakt. Zeg nou zelf; wat is er nou fijner dan opgekruld op de bank van pizza’s genieten die fingerlicking good zijn? Precies.

Toni Loco

Albert Cuypstraat 59

Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam – Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West –Restaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon Amsterdam – Huis van Lopez Amsterdam – The Seafood Market Amsterdam – life of pie amsterdam – Pikoteo – Koevoet Amsterdam – Burgerlijk Amsterdam – Pesca Amsterdam – The Pool Amsterdam – Vondelpark 3 – Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdam – de Italiaan Amsterdam – Mook Pancakes – Breda Amsterdam – buffet van odette – Brut de Mer – van t Spit – G’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – Pluk Amsterdam – Louie Louie Amsterdam – Hangar Amsterdam – Meneer de wit heeft honger – IENS Amsterdam – Tripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends