De dagen worden weer langer en de temperatuur neemt ook eindelijk toe. In deze update voorzien wij je graag van het laatste horeca nieuws. Hier lezen jullie de nieuwkomers, de plekken die binnenkort zullen openen en natuurlijk ook een overzicht van de hotspots die wij afgelopen maand hebben bezocht.
Na het lezen van deze update ben jij weer helemaal bij! Veel lees plezier.

Nieuwe restaurants in Amsterdam

 • Amsterdam Arepa’s sluit in de Pijp en gaat vanaf eind maart verder in het Westergas, waar ze hun krachten gebundeld hebben met de Westerwijnfabriek!
 • The Bab Amsterdam is de nieuwe hotspot op de Camperstraat 36 in Oost. De Koreaanse keuken is hier leidend en dat vinden wij helemaal niet erg.  Het was de droom van Junghun en Sunny om een eigen restaurant te openen en zo Koreaans eten toegankelijk te maken. Wij kunnen alleen maar zeggen tegen jullie; ga hierheen en ervaar de heerlijke smaken die deze keuken kent!

  Vagabond Deli – Amsterdam

 • Vegabond heeft een nieuw Vegan café en Deli op De Clercqstraat.                            We kennen Vagabond natuurlijk allemaal als hotspot op De Leliegracht. Menig vegan lover, maar ook de niet in eerste instantie vegan eters, komen hier heel graag.
  Na het succes op de gracht zit er dus nu ook een op de Clercqstraat 48.
 • Welkom: Cavataria. Voorheen was dit de Day Foodbar aan de Cornelis Krusemanstraat in Amsterdam Oud-Zuid. Deze hotspot zat er al een tijdje maar na metamorfose te hebben ondergaan is ook de naam veranderd. De locatie is
 • De mannen achter s’werelds allerbeste beste cocktailbar in Londen, openen op 18 april hun deuren in Amsterdam. Cocktailbar ‘Super Lyan’ zal zich vestigen in de oude House Bar van Kimpton.
 • Pizza Beppe had al een vestiging in Oost  maar sinds kort zijn ze ook open in zuid! Op De Roelof Hartstraat 27  kan je nu ook terecht voor de heerlijke pizza! Wij zijn gek op de Verdure en Tartufo.

  Pizza Beppe – Amsterdam

 •  Geen restaurant maar wel nieuw. CIRKLE is een nieuwe app, waarmee gebruikers hun favoriete horecagelegenheden en winkels kunnen promoten op Instagram. Gebruikers kunnen met CIRKLE hun favoriete, op de app aangesloten horecazaken en winkels promoten op Instagram en daar aan verdienen. De app is afgelopen vrijdag officieel live gegaan en vanaf nu kan iedereen beginnen met het verdienen op Instagram.

En dit gaat binnenkort open:

 • Op de tweede verdieping van het warenhuis Magna Plaza, opent in april; The Food Department, een nieuwe Amsterdamse foodhal. De standhouders zijn inmiddels ook bekend. Onder andere; Dimsum district, Brut de Mer, Taco’s & Tequilla’s. Bepita en van ’t Spit zullen zich gaan vestigen hier. Voor nog meer informatie over deze nieuwe aankomende culinaire hotspot kijk je hier!
 • Op de plek waar Girassol zat, je weet wel die heerlijke plek aan de Amstel, nou daar komt een heerlijke nieuwe hotspot: Bam Boa Amsterdam. Van dezelfde eigenaren maar een ander concept! Wij kunnen er nog niet heel veel over zeggen, maar weten wel dat als ze open gaan, wij ons direct zullen melden!
  Succes met de laatste verbouwing team Bam Boa, tot heel snel!

Beste restaurants van Amsterdam – wij zijn geweest bij:

 •  La Lotteria op de Zuidas. Een heerlijke gezellige Italiaanse Osteria.
 • Yuan Hot Pot, next level fondue.
 • Brasserie Carstens, gevestigd in het Victoria hotel. Fantastisch lekker eten onder leiding van Chef Maik Kuijpers.
 • De beste visrestaurants van Amsterdam. Het stuk dat we daar over schreven, vind je hier nog een keer.
 • Bar Kauffmann. Hou je van falafel, gezelligheid en lekkere biertjes? Dan moet je absoluut gaan.
 • De Gouden Reaal. Een bruin cafe met een menukaart boordevol verrassingen.

Food event waar je bij wilt zijn:

 • Op 2e Paasdag organiseert Winehouse SOMM een extra luxe Sunday Aperitivo. Voor deze feestdag serveert chef Sascha Holzkämper 4 kleine lente gerechten bij een lekker glas Cava. De Sunday Aperitivo is eventueel uit te breiden met een volledige wine pairing en dessert.

Geniet van deze culinaire lente dagen!

 

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam– Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West –Restaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon Amsterdam – Huis van Lopez Amsterdam – The Seafood Market Amsterdam – life of pie amsterdam – Pikoteo – Koevoet Amsterdam – Burgerlijk Amsterdam – Pesca Amsterdam – The Pool Amsterdam – Vondelpark 3 – Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdam – de Italiaan Amsterdam – Mook Pancakes – Breda Amsterdam – buffet van odette – Brut de Mer – van t Spit – G’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk Amsterdam – Louie Louie Amsterdam – Hangar Amsterdam – Meneer de wit heeft honger – IENS Amsterdam – Tripadvisor Amsterdam

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Update nieuwe restaurants, hotspots, food events Amsterdam, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Share this article with your friends