Met het succes op de Roelof Hartstraat kon het niet uitblijven dat Pizza Beppe een tweede locatie opende. En wel op de Middenweg in Amsterdam Oost. Want: “er is pizza en er is Pizza Napoletana”, aldus Pizza Beppe. Als je dat op je website hebt staan zijn wij direct nieuwsgierig. We waren dan ook maar wat blij met de uitnodiging om deze “Pizza Napoletana” te komen testen. En zo streken wij neer in het knusse restaurant, vlakbij de gi-gan-ti-sche oven.

Pizza Beppe, Amsterdam Oost & Amsterdam Zuid

Pizza Beppe – de oven

Pizza Beppe is het eerste restaurant in Nederland dat is geaccepteerd door de “Associazione Verace Pizza Napoletana”. Dit betekent dat de pizza’s bij Pizza Beppe in Amsterdam Oost en Amsterdam Zuid worden bereid op authentieke Napoletaanse wijze. En je weet meteen dat je goed zit. Want bij binnenkomst kun je niet om de waanzinnig grote oven midden in het restaurant heen! Met een temperatuur van 360 graden hoeven de pizza’s er dan ook maar 1,5 minuut in.

We worden vriendelijk welkom geheten. Binnen een mum van tijd krijgen we een glas Italiaanse wijn, focaccia en burrata op tafel. Een beter begin van een avond pizza eten kunnen wij ons niet wensen! De keuze in wijn en antipasti is beperkt, maar alles is van hoge kwaliteit.

Pizza!

De pizzakaart is daarentegen allesbehalve beperkt. Je kunt dus kiezen voor Pizza Napoletana, volgens authentiek recept en methode, en Pizza Rosso. Wat wij voor het gemak maar even vertalen als “gewone pizza”. We besluiten er van allebei één te bestellen. Al was dat nog niet makkelijk, aangezien ze zoveel lekkere combinaties hebben. De Pizza Napoletana margherita extra smaakt inderdaad zoals wij denken dat een pizza bedoeld is. Kakelvers, bereid met enkel de beste ingrediënten. Niks teveel maar ook zéker niks te weinig. Hetzelfde geldt overigens voor de vegan Pizza Rosso. Dus niks gewone pizza, gewoon super lekkere pizza!

Pizza Beppe – de pizza’s

Met het risico dat je in de toekomst nooit meer een andere pizza wilt kunnen wij alleen maar zeggen: ga het proeven! Je kunt er overigens ook afhalen of laten bezorgen.

Pizza Beppe
Middenweg 23 / Roelof Hartstraat 27
Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Pizza Beppe, Amsterdam Oost & Amsterdam Zuid, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends