Eén van de leukste en fijnste dingen aan Amsterdam is de mobiliteit. Daarmee kunnen foodtrucks op het culinaire gebied flink scoren. Een kleine lijst met een aantal van de populaire foodtrucks in Amsterdam is dan wel op zijn plaats. So, here you go.

7 leuke foodtrucks in Amsterdam

Foodtruck Friska

Ondanks dat Friska een vaste plek heeft in de Foodhallen, is zij nu ook te vinden in parken en bij festivals met foodtrucks. Degenen die Friska kennen en wellicht onze eerdere blog hebben gelezen, weten dat Friska bekend staat om de quinoa sushi. De smaken zijn, zoals we gewend zijn, heerlijk en vooral heel eerlijk. Maar uit het piepkleine foodtruck keukentje komt nog meer. Er is in de foodtruck nu ook de mogelijkheid een ontbijtje te scoren.

Foodtruck Crêpes mobiel

Gevulde crêpes bij Crêpe mobiel Amsterdam

Gevulde crêpes bij Crêpe mobiel Amsterdam

Ze staan niet dagelijks in Amsterdam, maar zeker wel een aantal keer per maand. Crêpes mobiel staat met reden bekend als één van de beste plekken voor geweldige crêpes. Dus houd de agenda in de gaten en zorg dat je minimaal één keer zo’n een lekkere crêpe in Amsterdam hebt gegeten.

The Butcher West

Na naamsbekendheid te hebben verkregen en verdiend, heeft The Butcher ook een tweede locatie geopend in de Foodhallen te Amsterdam West. Heerlijke burgers en alles vers. Als dat niet vraagt om een bezoekje…

Foodtruck Natuurlijk smullen

“Natuurlijk smullen” is een biologische snackbar, waar je kunt genieten van gezonde en biologische snacks, die normaal gesproken een stuk minder gezond zijn. Dus ja, gewoon je frietjes, kroket en je kaassoufflé, maar dan net even anders. Alles biologisch en veel vegetarisch en glutenvrij. Heerlijk!

Foodtruck Loetje op locatie

Café –restaurant Loetje is een meetingpoint voor menig Amsterdammer. Met haar populariteit heeft zij zich nu ook gewaagd aan een mobiele tak. De Loetje Foodtruck is 6,5 meter lang en 5 meter breed. Uit deze keuken weten ze ook weer heerlijke biefstukken te produceren. Loetje staat op verschillende Amsterdamse culinaire events ,waaronder Taste of Amsterdam en Amsterdam kookt.

Foodtruck Deli lama

Aziatisch eten bij foodtruck Deli Lama Amsterdam

Aziatisch eten bij foodtruck Deli Lama Amsterdam

Bij foodtruck Deli lama vind je op Azië geïnspireerde broodjes, salades en snacks. Lekker eten met authentieke smaken; daar draait het bij deze foodtruck om. Daarnaast staat eerlijk eten hier hoog in het vaandel. Al het vlees is biologisch en van eigen bodem.Ook proberen ze hetzelfde na te streven met alle andere ingrediënten. Zin in een hapje Azië? Op de website ontdek je de locatie.

Foodtruck Soesji kar

Rollende sushi. Allerlei verschillende sushirolls en heerlijke salades is what you get. Sterker nog; mocht je verzekerd willen zijn van je sushiwensen, dan kun je ook vooraf bestellen, zodat je rolls al voor je klaar liggen, hoe fijn is dat! Houd wel de online agenda in de gaten voor de verschillende locaties.

Er zijn natuurlijk nog veel meer foodtrucks in Amsterdam te vinden, welke zijn jouw favorieten?

 

Lees ook ons artikel over:

Beste Italiaanse Restaurants in Amsterdam  –  Top 6 Sushi Restaurants in Amsterdam – Dim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Restaurants Opening Soon Amsterdam – Pop-up Restaurants Amsterdam – Restaurants Lunch Amsterdam – Restaurants Dinner Amsterdam – Restaurants Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

Restaurant Dim Sum now Amsterdam – Restaurant De Koevoet Lindenstraat Amsterdam Jordaan – Restaurant Mr Porter Spuistraat Amsterdam – Restaurant Choux Amsterdam Ruyterkade – Restaurant Anna Amsterdam – Restaurant Adam Amsterdam – Restaurant de Japanner Amsterdam de Pijp Albert Cuypstraat – Burger Bar Burgerlijk Runstraat Amsterdam 9 straatjes – Restaurant Olivers Crazy Kitchen Amsterdam Zuid – Healthy food Snckbr van Woustraat Amsterdam Zuid – Restaurant Hangar Amsterdam  – Dis Amsterdam West – Restaurant de Italiaan Amsterdam Oud-West – Restaurant Cannibale Royale Handboogstraat Amsterdam – Cannibale Royale Ruysdaelkade Amsterdam de Pijp

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends