We kennen de Chin Chin Club natuurlijk allemaal als die coole plek aan de Rozengracht waar in het weekend gave feestjes zijn, en waar je terecht kunt voor karaoke. Maar wist je dat je er ook heerlijk kunt eten? Wij gingen langs om de nieuwe kaart én de hotpots uit te proberen!

chin chin club restaurant in amsterdam west aan de rozengracht

Chin Chin Club -Restaurant Amsterdam West

Chin Chin Club – Restaurant Amsterdam West

Zodra we binnen komen voelen we ons helemaal thuis. De Chin Chin Club ziet er hip Aziatisch uit, de bediening is super vriendelijk en de dansvloer is volledig getransformeerd tot restaurant met mooi gedekte tafeltjes. Op de kaart staan kleine gerechtjes, om te delen, uit de Chinees keuken, met een moderne twist. Wij zijn groot fan van de Chinese keuken, dus onze verwachtingen zijn hoog. En direct bij de eerste gerechten die op tafel worden gezet worden onze verwachtingen ruim overtroffen. De spicy oester is een echt smaakbommetje, en de tonijn tartaar is een heerlijk licht, gebalanceerd gerechtje wat op onze tong smelt. Deze positieve indruk zet zich de rest van de avond voort; de chef blijft ons maar verrassen met verfijnde, smaakvolle gerechtjes.

Wat raden we je zeker aan om te proberen? De wonton duck taco bevat heerlijke pulled duck met hoisin saus in een knapperig wonton velletje, de sichuan entrecote is perfect gebakken, en de vegetable tempura is lekker fris door de madame-jeanette salsa. En dat alles komt met heerlijke wijnsuggesties door het personeel. Het restaurant is van woensdag t/m zondag open; met zo’n lekker eten, goede sfeer en als bonus ook nog eens gratis toegang tot de clubavond daarna, wat ons betreft de ideale plek om voorafgaand aan je stapavond te gaan eten!

chin chin club restaurant in amsterdam west aan de rozengracht

Chin Chin Club – Restaurant Amsterdam West

Dip it Low – Hotpot party

En heb je op zondagavond zin in iets extra speciaals? Ook dan heeft de Chin Chin Club wat voor je in petto! Tot en met december is het namelijk iedere zondag “Dip it low” hotpot party. Hotpot is overgewaaid uit China en is eigenlijk een soort hippe, Aziatische tegenhanger van ouderwets gourmetten. Je verzamelt je beste vrienden rondom een stomend hete pan met bouillon en doopt hier allerlei lekkere dingetjes in, totdat ze gaar zijn. En omdat ze bij de Chin Chin Club keuze hebben uit ongelofelijk verse, lekkere dingen om in je bouillon te dopen, is dat echt genieten! Kies bijvoorbeeld de your-body-is-a-temple vegetable platter, of ga voor vlees of vis. Wil je nog wat extra’s? Wij vonden de mushroom truffle dumplings en de prawn dumplings ook heel erg het dippen waard! Nog een aanrader, houd wat ruimte over om als dessert de salted icecream bao te proeven! En geen nood als je toch te veel gegeten hebt, want na het eten is gewoon weer een feestje in de Chin Chin Club, en dans (of ping pong) je die extra calorieën er gewoon weer vanaf.

Chin Chin Club

Rozengracht 133
Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Chin Chin Club, Restaurant Amsterdam West, 10.0 out of 10 based on 4 ratings
Share this article with your friends