Hick’s Diner – vintage stijl Diner

New in town! Op de dag dat de horeca weer open mocht, opende Hick’s Diner op de Haarlemmerstraat. En wat een leukerd! Een vintage-stijl-diner, met een hele fijne (zelfs met de coronamaatregelen) huiskamersfeer. Je hebt leuke zithoekjes, prachtige lampjes, hele smaakvolle vintage items (ze zijn pas net open, er zijn nog meer mooie eye catchers in aantocht) en je kunt er de hele dag terecht.

Met op de kaart klassiekers als eggs benedict, pancakes, caeser salad, bagels, kun je daarnaast bij Hick’s ook een croissant afhalen en hebben ze voor kindjes een speciaal menu. Wij waren er voor het diner. Vooraf kregen we wat van de bites te proeven, zoals de crunchy chicken en de sweet potato fries met truffelmayo (echt hele goede truffelmayo, romig en een rijke truffelsmaak zonder dat het te overheersend is!) met een lekker glas wijn erbij (de Verdejo is een aanrader).

Hick's Diner mains
Hick’s Diner – mains


Naast de mains die je verwacht op de kaart bij een diner, zoals de steak, de Hick’s burger en mac ‘n cheese hebben ze ook nog een aantal wisselende gerechten naast de kaart. Zo namen wij de zeetong en piepkuiken. We kregen daar spinazie en mashed potatoes bij. Beide gerechten waren heel lekker en goed op smaak en die mashed potatoes… zo creamy, yum! Op hun Instagram account zie je deze wisselende gerechten voorbijkomen.

Hick's Diner - dessert
Hick’s Diner – dessert

Zonder dessert ben je niet echt uiteten geweest, vinden wij van culi, dus wij gingen voor de chocolate soufflé en de cheesecake. De chocolate soufflé was best groot, maar heb je iemand weleens horen klagen over chocolade? Gaan we ook niet doen, want te lekker, maar weet dus dat je echt wat ruimte moet overhouden voor het dessert ;-). 

In de avond kun je terecht voor cocktails. Buiten hebben ze een fijn terrasje. De Haarlemmerstraat is een hotspot rijker! Wij zijn het dan ook helemaal eens met de slogan van Hick’s: It’s always a good time for Hick’s!

Hick’s Diner
Haarlemmerstraat 65
Amsterdam

Op zoek naar nog meer inspiratie? Lees ook onze andere artikelen!

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam – Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West –Restaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon Amsterdam – life of pie amsterdam – Pikoteo – Koevoet Amsterdam – Burgerlijk Amsterdam – Pesca Amsterdam –  Vondelpark 3 – Choux Amsterdam – de Italiaan Amsterdam – Mook Pancakes – Breda Amsterdam – buffet van odette – Brut de Mer – van t Spit – G’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek  – Pluk Amsterdam – Louie Louie Amsterdam – Hangar Amsterdam – Meneer de wit heeft honger – IENS Amsterdam – Tripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Hick's Diner, Amsterdam centrum, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Share this article with your friends