Il Mattarello is een winkel gespecialiseerd in pasta, een van de belangrijkste ingrediënten van de traditionele Italiaanse keuken.
Tegenwoordig zien we dat veel van de traditie wordt vervangen door de industriële voedselproductie, maar goede pasta is niet gemaakt op een industriële manier. De beste pasta is handgemaakt en alleen met de meest verse producten.
Il Mattarello is gewijd aan het terugbrengen van de traditie en tilt de kunst van
pasta maken naar het volgende niveau.
Il Mattarello is een plek waar vrienden ontmoeten en genieten van een glas wijn en een bord verse pasta.
Het is een plek waar mensen komen om te leren over de kunst van het maken van pasta of om pasta te kopen om mee naar huis  te nemen . Naast pasta verkopen ze ook heerlijk vers brood, kazen, vleeswaren en wijnen. Il Mattarello is gewoon de plek voor het kopen van  lekkernijen in Amsterdam.

Adres: Westerstraat 77 Amsterdam
Buurt: Jordaan
Website: mattarello.nl
Sfeer: Italiaans, bourgondisch

 

Vind hier andere italiaanse Restaurants in Amsterdam:

Restaurant De Koevoet Lindenstraat Amsterdam Jordaan  –  Restaurant De Italiaan Amsterdam Bosboom ToussaintstraatPizza bij Mastino in Amsterdam de PijpItaliaanse Bar Gallizia in Amsterdam OostIl Pecorino Wilhelmina Dok in Amsterdam NoordEddy Spaghetti in Amsterdam OostAmericano Bar & Kitchen aan de AmstelGrand Café De Balie Amsterdam op de Kleine-GartmanplantsoenHoly Ravioli op de Jan Pieter HeijestraatRenato’s Pizzeria Karel du JardinstraatCaffe 500 in de PijpBruschetteria Bocconi SpaarndammerstraatPizza bij Da Portare Via op 4 locaties in AmsterdamRestaurant Spaghetteria in Amsterdam WestRestaurant Pasta Pasta in Amsterda de Pijp

 

Lees ook ons artikel over:

Top 6 Sushi Restaurants in AmsterdamDim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Restaurants Opening Soon AmsterdamPop-up Restaurants Amsterdam Restaurants Lunch Amsterdam Restaurants Dinner AmsterdamRestaurants Borrel Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.8/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Il Mattarello, 5.8 out of 10 based on 4 ratings
Share this article with your friends