Afgelopen donderdag hadden 175 gasten de eer om de Grand Opening bij te wonen van Maison Moët op Parc Broekhuizen in Leersum. Als Culi Amsterdam gaan we niet vaak de stad uit om verslag te doen maar dit is zo uniek dat we dit graag willen delen met jullie. Bij publicatie zijn er nog enkele kamers vrij in Maison Moët.

Maison Moët

Maison Moët

Maison Moët: het ultieme weekend getaway voor luxury lovers

Het prestigieuze champagnehuis Moët & Chandon heeft weer uitgepakt met een volledig uniek en ultiem verblijf. Voor een periode van slechts zeven weken zal Maison Moët elke vrijdag én zaterdag haar deuren openen voor iedereen die toe is aan een dag ondergedompeld worden in weelderige luxe. Tijdens het exclusieve verblijf in één van de 14 suites worden de gasten meegenomen in de geschiedenis van het Franse champagnehuis, terwijl ze genieten van alle ingetogen weelde. Bij Maison Moët wordt ervaren wat het betekent om thuis te komen én om volledig in de watten te worden gelegd. Het is intiem, verfijnd en sprankelend.

Moët Hennessy speelt mee op het allerhoogste niveau in de luxe-industrie dus de verwachtingen waren hooggespannen voor de Grand Opening. Zelden hebben wij ons zo in de watten laten leggen en genoten van alom aanwezige sprankelende luxe.

 

Maison Moët

Maison Moët

Het VIP gevoel begint al bij de uitnodiging; of we gebruik willen maken van de chauffeurs service aangezien Moët geen voorstander is van drinken en rijden. Hier kunnen we aan wennen.

 

We zien het prachtig verlichte landgoed al van een afstand liggen. Al rijdend over het estate worden we door butlers gevraagd om door te rijden tot de grand entree, waar de valet service de sleutel zal overnemen en de auto zal wegzetten. Nog voordat we een stap kunnen zetten worden we persoonlijk welkom geheten door de Maître de Maison die ons een heerlijk glas Moët aanbiedt en ons een sprankelende avond wenst.

 

Maison Moët//Moët ijs

Maison Moët//Moët ijs

Met de spectaculaire opening waarbij de historische figuren uit het imposante verleden van Moët & Chandon wordt geprojecteerd op de fonteinen van de vijver, is de toon gezet. De avond is een aaneenschakeling van luxe ervaringen, kamer na kamer het decadente VIP gevoel. Zo verzorgt Givenchy een touch-up bar, kunnen de dames de couture van Oso Couture passen en lenen voor 1 avond, is er een spannende dinershow en komen de lekkerste hapjes voorbij uit de keuken van Parc Broekhuizen. We dansen tot na middernacht met een heerlijk roze hoorntje met champagne-ijs in de hand en onze glazen constant bijgevuld. Om in het thema van Maison Moët te blijven: this was more fun than bubble wrap.

 

Ben je net zo enthousiast als wij, boek dan snel want de plekken zijn gelimiteerd. Maison Moët is iedere vrijdag en zaterdag van 19 oktober tot 9 december 2018 open voor boekingen. Reserveren kan op www.maisonmoet.nl.

Maison Moët, Parc Broekhuizen Leersum

 

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam – Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West –Restaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon Amsterdam – Huis van Lopez Amsterdam – The Seafood Market Amsterdam – life of pie amsterdam – Pikoteo – Koevoet Amsterdam – Burgerlijk Amsterdam – Pesca Amsterdam – The Pool Amsterdam – Vondelpark 3 – Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdam – de Italiaan Amsterdam – Mook Pancakes – Breda Amsterdam – buffet van odette – Brut de Mer – van t Spit – G’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – Pluk Amsterdam – Louie Louie Amsterdam – Hangar Amsterdam – Meneer de wit heeft honger – IENS Amsterdam – Tripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Maison Moët: het ultieme weekend getaway voor luxury lovers, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends