De herfst is in volle gang, tijd voor rode wijn en lekkere hapjes. In Amsterdam is er gelukkig altijd genoeg te doen, dat bewijzen onderstaande nieuwe restaurants en evenementen maar weer. Enjoy!

Nieuwe restaurants Amsterdam

  • Nieuw in Amsterdam-West: restaurant Sjas: slechts een paar weken open. De naam is een verbastering van de straat waar je het restaurant vindt; Chasséstraat in de Baarsjes. Een ‘modern buurtrestaurant’ met een kaart vol Europese klassiekers.
  • Coming soon in de Pijp Amsterdam: Lolita Amsterdam: Waar Hoed en Krelis zat. Verantwoordelijk zijn de eigenaren van Meneer Nieges. Op de kaart Franse gerechten.
  • Hurryhurrygogo: het eigenwijze zusje van Happyhappyjoyjoy opent midden in het centrum van Amsterdam
  • Café Partisan in Amsterdam West (dat wordt binnenkort Frida Mexican Cantina,
  • Nieuw aan de Javastraat: Mitts Amsterdam– Oost. Voorheen zat hier Fondue Oost. Dit is een plek voor iedereen voor elk moment van de dag, met op het menu spannende onalledaagse gerechten om te delen.
  • Coming soon: Hotel en restaurant Westervilla Amsterdam. Soon more info
  • 5 okt opent de eerste choco fabriek van Nederland haar deuren.

<h2>Evenementen<h2>

Elke zondag – Bottomless brunch bij Café Ons Huis

Aan de Rozenstraat kan je goed terecht voor verschillende horecagelegenheden, zo ook bij Café Ons Huis. De naam klinkt niet alleen gezellig, de Bottomless Brunch ook. Je eet hier een twee- of driegangenlunch inclusief onbeperkt bubbels. Een goede start van de zondag.

4 okt The Great Mansion | Amsterdam Harbour Club

Na een lange zomerpauze keert Mister GM groots terug, met zijn beruchte bal op vrijdag 4 oktober in zijn The Great Mansion | Amsterdam. Doe mee met Europa’s meest legendarische evenement van het jaar. Stap in de betoverende wereld van glamour en geluk. Betreed een wereld, waar de partijen groter waren, de moraal losser was en de drank sterker was!

12 okt – Burgers & Bubbles Festival

Wat doe jij op zaterdagavond 12 oktober?
Wij weten het wel! Kom naar het fancy festival.
Dress to impress en geniet van onbeperkt bubbels en een proeverij van kinky burgers voor maar €49,50.

13 okt – ZUID x L’Amuse kaasproeverij

Zet zondag 13 oktober maar alvast in je agenda, want dit wil je niet missen! Jeroen de Waal van fromagerie L’Amuse komt naar ZUID voor een kaas- en wijnproeverij. Ze proeven 10 kazen, 5 bijpassende wijnen en ZUID chef Richard Waye maakt een heel lekker kaasgerechtje om te laten zien hoe veelzijdig kaas kan zijn! Jeroen verteld deze middag het verhaal achter de verschillende kazen uit het assortiment van L’Amuse. Onze vaste wijnexpert Wieger Roelevink van wijnhandel Vinites vult aan met voortreffelijke wijnen.

Verder bezochten wij:
– De restaurant awards van TheFork
– Het Amsterdam wine festival van 27-29 sept.
– Gingen naar het Beemsterkaas event in het Doubletree by Hilton.
– Gingen het nieuwe Asia Boozy brunch menu van HappyHappyJoyJoy proeven.
– Deden mee aan een moorddiner van het Pulitzer Amsterdam
– Waren bij de jaarlijkse Garden Party van het Pulitzer Amsterdam
– en gingen veel op pad voor onze Spaanse Special – soon on the blog!

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam – Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West –Restaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon Amsterdam – Huis van Lopez Amsterdam – The Seafood Market Amsterdam – life of pie amsterdam – Pikoteo – Koevoet Amsterdam – Burgerlijk Amsterdam – Pesca Amsterdam – The Pool Amsterdam – Vondelpark 3 – Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdam – de Italiaan Amsterdam – Mook Pancakes – Breda Amsterdam – buffet van odette – Brut de Mer – van t Spit – G’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk Amsterdam – Louie Louie Amsterdam – Hangar Amsterdam – Meneer de wit heeft honger – IENS Amsterdam – Tripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Herfst update: nieuwe restaurants en food evenementen in Amsterdam, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Share this article with your friends