Nu het niet meer van dat zomerse weer is, moeten we even wennen aan binnen zitten. Gelukkig zijn er weer voldoende plekken waar je het terras niet eens mist! Oh en mocht je je vervelen, we hebben ook wat food events voor je op een rijtje gezet. En de zondag, die is om lekker uitgebreid te ontbijten of te brunchen! Genoeg inspiratie en veel plezier alvast!

Nieuwe Restaurants - Karaat Amsterdam
Nieuwe Restaurants – Karaat Amsterdam

Nieuws restaurants

  • In de Houthaven is een heel knap restaurant opengegaan: Karaat. In de ochtend kun je terecht bij de Bakery en de brasserie en voor lunch en diner in het restaurant. Ze hebben trouwens ook The Golden Room voor een borrel, een vergadering of privé lunch of diner. We zijn er nog niet geweest, maar we kunnen niet wachten om er een kijkje te gaan nemen!
  • Helaas stopt Restaurant The Gaia, het concept werkte niet op het Rembrandtplein. We hopen The Gaia binnenkort ergens anders in de stad terug te zien!
  • Bobby Rust start een nieuw pop-up restaurant voor vijf weken in Café Czaar in Amsterdam. Pop-Up Rust: vanaf 22 augustus iedere donderdag-, vrijdag-, en zaterdag.

Ander nieuws:

  • Rocco Veenboer heeft het Lloyd Hotel verkocht.
  • Momenteel zijn we bezig met het schrijven van twee specials: een special over de nieuwste sushi restaurants en een special over de beste hotel-restaurants van Amsterdam. Binnenkort kun je er hier alles over lezen.

Food events:

  • Rooftop Garden – Groovy Tables: Onder de sterrenhemel wordt door Restaurant Daalder een heerlijk 6-gangendiner geserveerd.…en na het diner kun je even helemaal los gaan! Dit kan nog op: 17-18-29-30 augustus.
Floor 17 Amsterdam
Floor 17 Amsterdam

  • Breakfast in Bed bij The Hoxton. Hoe leuk je kunt gewoon ontbijt op bed krijgen in The Hoxton! Bij het boeken krijg je een luxe kamer met eigen ingang aan de achterkant. Je wordt verwelkomd met champagne en kunt dan lekker settelen in de kamer. Wat is er fijner dan het gevoel van schone lakens? Vervolgens wordt het uitgebreide en luxe ontbijt bezorgd, wat bestaat uit onder andere een Bloody Mary, koffie of thee, verse jus d’orange, French Toast met vers fruit, een chia bowl, aardbeien gedipt in chocolade, een selectie aan mini croissants en Eggs Benedict. Na drie uur verlaat je de kamer zoals je gekomen bent; via de achterdeur.

Andere foodevents in augustus

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam – Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West –Restaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon Amsterdam – Huis van Lopez Amsterdam – The Seafood Market Amsterdam – life of pie amsterdam – Pikoteo – Koevoet Amsterdam – Burgerlijk Amsterdam – Pesca Amsterdam – The Pool Amsterdam – Vondelpark 3 – Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdam – de Italiaan Amsterdam – Mook Pancakes – Breda Amsterdam – buffet van odette – Brut de Mer – van t Spit – G’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk Amsterdam – Louie Louie Amsterdam – Hangar Amsterdam – Meneer de wit heeft honger – IENS Amsterdam – Tripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends