Sjansz met Jansz.


Het is bijna tijd voor Valentijnsdag. Je kunt ervan houden of niet, maar een reden voor een romantisch diner voor twee is altijd goed, toch? Bovendien: we weten allemaal dat liefde door de maag gaat. Binnenkort verschijnt ons artikel over de meest romantische restaurants van Amsterdam, zodat je goed beslagen ten ijs komt en precies weet waar je jouw date het beste mee naartoe kunt nemen. Hierbij alvast een kleine preview voor degenen onder ons die niet vies zijn van een beetje sjansen. Sjansz met Jansz.

Sjansz met Jansz.

Of moeten we zeggen: Sjanszen? We hebben het namelijk over een hele speciale avond bij Restaurant Jansz. op jawel, 14 februari. Verwacht poëzie, flirterige one-liners en heerlijke Jansz. gerechten. Het licht zal gedimd zijn, de kaarsen zullen romantisch flikkeren en het uitzicht op de Reestraat en Keizersgracht maakt de setting compleet. Speciaal voor deze avond zal een dichter bij stelletjes aan de tafel komen zitten en een kort, persoonlijk gedicht schrijven, die de tortelduifjes vervolgens mee naar huis kunnen nemen.

Het menu die avond is zoals je van Jansz. gewend bent: mooie, klassieke gerechten met een moderne twist. Denk hierbij aan gerechten zoals de Marinara Gehaktballen en de Orecchiette Pasta met Truffel. Het toetje wordt uiteraard romantisch gedeeld, waarbij jullie elkaar diep in de ogen kijken.

We wensen jullie alvast een hele fijne avond!

Jansz. 

Reestraat 8

Amsterdam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends

    Next post Sir Hummus, Amsterdam Pijp

    Previous post Calf & Bloom, Amsterdam Centrum

    No Comment

    Leave a reply

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *