We hebben weer een heerlijke update voor jullie samengesteld. Met de leukste events, nieuwkomers en andere leuke foodtips van eind mei en begin juni.

Nieuwe restaurants Amsterdam

IJver, Amsterdam Noord
IJver, Amsterdam Noord

Paku Paku opent binnenkort haar deuren aan het Beukenplein in Amsterdam Oost. Een heus Japans fondue-restaurant. Wij kunnen niet wachten!

Meat & Greek opent een tweede vestiging op de Haarlemmerstraat in Amsterdam Centrum. Go go go voor de lekkerste gyros en ander Grieks lekkers.

Voor de beste en mooiste matcha latte’s ga je tegenwoordig naar Matcha Maffia in de Amsterdam Pijp. Welke is jullie favourite?

In het nhow hotel dat momenteel naast de Rai in de Amsterem Rivierenbuurt gebouwd wordt komt een skybar & restaurant. Wij zijn heel benieuwd naar het eindresultaat!

Een nieuwe telg in de George familie. Want ze openen namelijk een nieuw restaurant: Georgio’s, aan de Stadhouderskade in de Amsterdam Pijp.

Als je de gezellige “urban jungle” van Benji’s in Amsterdam Oost kent, zal het je niet verbazen dat ze binnenkort een tweede zaak openen. En wel aan de Baarsjesweg in Amsterdam West.

Ramona’s op de De Clerqstraat, ook in Amsterdam West dus, heeft onlangs haar deuren geopend. Een nieuwe plek van de Drie Wijzen Uit Oost welteverstaand.

En tot slot opent ook Ben Cohen, Tel Aviv street food binnenkort haar deuren in Amsterdam West. En laat dat nou net één van onze favoriete keukens zijn…

Waar wij de afgelopen maand hebben gegeten

Bluespoon, Amsterdam Centrum
Bluespoon, Amsterdam Centrum

We gingen het nieuwe lentemenu van restaurant Bluespoon in de Amsterdam Centrum testen. Ook restaurant ZA in Amsterdam Westerpark hebben wij weer eens een bezoekje gebracht. Als één van de eersten gingen wij kijken èn proeven bij IJver op het NDSM-terrein in Amsterdam Noord. En hebben we het terrassenseizoen officieel voor geopend verklaard bij Sushi Samba in Amsterdam Centrum. Tot slot gingen we burgers proeven bij het nieuwe The Burger Room vlakbij het Museumplein in Amsterdam Zuid.

Food events

Het weekend belooft heerlijk zomers met warme temperaturen te worden! Laatste kans om naar Taste of Amsterdam te gaan. Nog tot en met 2 juni in het Amstelpark in Amsterdam Rivierenbuurt. Hetzelfde geldt overigens voor de Rollende keukens. Ook tot en met 2 juni maar dan op het Westergasterrein in Amsterdam Westerpark.

En tot slot: van 7 tot en met 10 juni en van 14 tot en met 16 juni strijkt het Bacchus Wijnfestival weer neer in het Amsterdamse bos.

Dus op naar juni en de zomer; make it a good one!

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam – Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West –Restaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon Amsterdam – Huis van Lopez Amsterdam – The Seafood Market Amsterdam – life of pie amsterdam – Pikoteo – Koevoet Amsterdam – Burgerlijk Amsterdam – Pesca Amsterdam – The Pool Amsterdam – Vondelpark 3 – Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdam – de Italiaan Amsterdam – Mook Pancakes – Breda Amsterdam – buffet van odette – Brut de Mer – van t Spit – G’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk Amsterdam – Louie Louie Amsterdam – Hangar Amsterdam – Meneer de wit heeft honger – IENS Amsterdam – Tripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Update nieuwe restaurants, hotspots en food events Amsterdam, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends