Een nieuwe hotspot, midden in het centrum van Amsterdam. Een bakkerij met echt Libanees streetfood.
The Lebanese Sajeria Amsterdam
Wat begonnen is als foodtruck, heeft nu een vaste locatie gevonden in de 9-straatjes van Amsterdam. Bij deze bakkerij kun je de meest heerlijke Libanese hapjes krijgen. Van echte manoushes, ofwel flatbreads, tot bijzondere Libanese desserts. Zin in een lekker theetje bij je dessert, hier hebben ze hun eigen Libanese Yensoun thee, een anijsachtige theesoort.
The Lebanese Sajeria is geopend van dinsdag tot en met zondag. Ga dus zeker binnenkort langs bij The Lebanese Sajeria voor een lekker Libanees hapje.
The Lebanese Sajeria
Adres: Wijde Heisteeg 1
Buurt: Amsterdam centrum
Lees ook ons artikel over:
Italiaans Restaurant Amsterdam – Sushi Amsterdam – Dim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam – High Tea Amsterdam – Burger Bar Amsterdam – Tapas Amsterdam – Brunch Amsterdam
Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:
Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam – Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West –Restaurants Amsterdam 9 straatjes
Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:
The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon Amsterdam – Huis van Lopez Amsterdam – The Seafood Market Amsterdam – life of pie amsterdam – Pikoteo – Koevoet Amsterdam – Burgerlijk Amsterdam – Pesca Amsterdam – The Pool Amsterdam – Vondelpark 3 – Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdam – de Italiaan Amsterdam – Mook Pancakes – Breda Amsterdam – buffet van odette – Brut de Mer – van t Spit – G’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk Amsterdam – Louie Louie Amsterdam – Hangar Amsterdam – Meneer de wit heeft honger – IENS Amsterdam – Tripadvisor Amsterdam
Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam
No Comment