De laatste tijd krijgen we vaak de vraag naar leuke evenementen-locaties in Amsterdam. Hier is inderdaad niet veel over geschreven, dus tijd voor ons om hier onderzoek naar te gaan doen. Wij bezochten een aantal mogelijkheden en stelden een lijstje samen met 5 locaties, welke je met een gerust hart af kunt gaan huren voor jouw event.

Kromhouthal – wat ons zo aanspreekt aan deze locatie is het rauwe randje en de industriële sfeer die deze ruimte ademt. Met een oppervlakte van wel 5000 m2 is er ruimte voor diners tot wel 3000 gasten.  Hiermee is deze locatie ook de grootste in ons lijstje. Alle ruimtes kunnen op een creatieve manier vorm gegeven worden voor jouw event;  of het nu om een beurs, een personeelsfeest, een diner of een congres gaat. Ook een pluspunt is het gezellig terras aan het Amsterdamse IJ.

Strand Zuid – de eventlocatie in Amsterdam, waarmee je indruk zult maken op je gasten en waar je een vakantiegevoel zult beleven. Bij Strandzuid combineer je dan ook het beste van 2 werelden: de sfeer van het strand, en de praktische voordelen van de stad! Meerdere mogelijkheden bieden plek voor 150 tot 500 gasten, Strand Zuid is perfect wanneer u verschillende mogelijkheden gedurende de dag nodig heeft.

Hotel Arena
– heeft verschillende bijzondere ruimtes beschikbaar voor grote evenementen en kleine gelegenheden. Het historische pand is in 2017 volledig gerenoveerd, waardoor ze naast prachtige monumentale ruimtes ook strak ontworpen studio’s met een creatieve vibe hebben. De Kapel van het St. Elisabeth-Gesticht dat in 1886 werd gebouwd voor het Rooms-Katholieke meisjesweeshuis is het pronkstuk en middelpunt van Hotel Arena; tegenwoordig wordt de ruimte regelmatig omgetoverd tot feestlocatie en biedt ruimte tot wel 650 gasten.

De beste evenementen locaties van Amsterdam

Baut – biedt verschillende verdiepingen en ruimtes welke een intieme en speelse sfeer creëren waarmee je je evenement gemakkelijk verschillende dimensies kunt geven. Tover boven om tot dansvloer of theater met mooie wanden die elk met muurschilderingen zijn versierd. De beneden verdieping van het restaurant biedt ruimte aan een bar, restaurant met 100 couverts, met open keuken, en biedt hiermee een bijzonder kijkje achter schermen. Als u het gehele restaurant afhuurt, biedt deze ruimte aan 600 personen.

Vondelpark3 – is prachtig gelegen aan het mooie Vondelpark. Het Rijksmonumentale pand springt direct in het oog, maar ook van binnen is het een locatie om je ogen uit te kijken. De Studio’s zijn twee ruimtes met een klassieke uitstraling en hoge plafonds. Een stukje natuur erbij betrekken, met de wintertuinen of het terras, kan ook. De twee veranda’s bieden uitzicht op het park; bij mooi weer kunnen de glazen deuren open. Ze bieden ruimte tot zo’n 250 gasten.

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
De beste evenementen locaties van Amsterdam, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Share this article with your friends