Hurryhurrygogo restaurant Amsterdam Centrum Singel katjes
Hurryhurrygogo, Restaurant Amsterdam Centrum

Hurryhurrygogo is geopend! In het centrum van Amsterdam aan de Singel, onder de Supperclub, vind je deze nieuwe Aziatische topper. Hurryhurrygogo wordt ook wel het ondeugende zusje van Happyhappyjoyjoy genoemd, dus wij waren wel benieuwd naar de streken van deze jongste telg!

Hurryhurrygogo, Restaurant Amsterdam Centrum

Bij Hurryhurrygogo serveren ze Aziatisch streetfood. En nom nom nom, daar kun je ons zelfs ’s nachts voor wakker maken. En hé: laten ze daar dan ook daadwerkelijk ’s nachts open zijn! Met openingstijden tot zelfs 03.00u is dit de ideale plek voor je late night snack. Maar denk bij Hurryhurrygogo vooral niet aan een ordinaire snackbar voor na het stappen. Juist eerder aan een überhip Aziatisch eettentje. Dezelfde Chinese behangetjes als bij Happyhappyjoyjoy sieren de wand. Coole neon boodschappen aan de muur. Van die leuke gouden katjes die naar je zwaaien. Supervriendelijk personeel. Direct wanneer we binnenkomen zijn wij al enthousiast!

Hurryhurrygogo restaurant Amsterdam Centrum Singel bao
Hurryhurrygogo, Restaurant Amsterdam Centrum

Op de menukaart staan Aziatische kleine gerechten, waarvan je er 2-3 per persoon bestelt, om te delen. Je krijgt een nummertje en drinkt alvast een biertje, en wanneer je eten klaar is, kun je zelf naar de keuken om je gerechten op te halen. Aanrader is om in ieder geval één van de pad thai’s te bestellen. Wij aten bijvoorbeeld de pad thai met garnalen: een lekker ruime portie, en goed op smaak met de gehakte pinda’s en een partje limoen. Ook aten we er malse stukjes saté van rund met een zoete sojasaus, en een bao broodje met pulled pork en pittige wasabi mayonaise. Maar de grootste toppers waren wat ons betreft toch wel de super juicy viskoekjes met een sesamchili sausje, en de makreel in bananenblad. Jam!! En waarom is dit nou het ondeugende zusje? Het antwoord daarop ga je zeker krijgen wanneer je het ‘happy end’ dessert bestelt 🙂 Snel naar Hurryhurrygogo dus!

Hurryhurrygogo
Singel 460
Amsterdam Centrum

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Hurryhurrygogo, Restaurant Amsterdam Centrum, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Share this article with your friends