Koepelcafe Amsterdam Centrum Kattengat
Koepelcafé – Amsterdam Centrum

Het Koepelcafé in het centrum van Amsterdam is perfect als je een plekje zoekt voor een lekkere lunch of een drankje na bijvoorbeeld een winkeldagje. Weinig poespas, een fijn terras en ook binnen ziet het er stijlvol en gezellig uit!

Koepelcafé, Amsterdam Centrum

Het Koepelcafé ligt aan Kattengat 1 in Amsterdam Centrum, naast de bitterzoet. Ze hebben een groot terras en je kijkt uit over de Koepelkerk. Die doet trouwens tegenwoordig niet meer dienst als kerk, maar als eventlocatie: check zeker bijvoorbeeld de Holy Brunches met Patty PamPam die ze organiseren! Het terras van het Koepelcafé is perfect als je in het centrum even een plek zoekt voor een lekkere lunch of een drankje. De sfeer is ongedwongen: iedereen is er welkom, en je wordt super hoffelijk ontvangen en bediend. En extra leuk als je op het terras zit: er komt van alles voorbij gelopen, dus de ideale plek om mensen te kijken!

Menu van het Koepelcafé

Op het menu vind je typische Hollandse klassiekers: een aantal verschillende omeletten, erwtensoep, bitterballen en huisgemaakte appeltaart. Maar je kunt er ook terecht voor lekkere sandwiches, een lekkere kipsaté of een pizza. Wij gingen er borrelen en deden ons tegoed aan wijntjes met bittergarnituur en het kaasplankje: erg lekker!

Koepelcafe Amsterdam Centrum Kattengat 2
Koepelcafé – Amsterdam Centrum

Koepelcafé
Kattengat 1, Amsterdam Centrum

P.S. We hebben een nieuwe Instagram pagina!

En we zouden het superleuk vinden als je ons daar volgt! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwe ontdekkingen en leuke winacties. Je vindt ons hier!

Lees onze andere artikelen voor nog meer lekkers!

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Koepelcafé, Amsterdam Centrum, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends