Op de Lange Niezel, midden in het Wallengebied in Amsterdam Centrum, is recent Madam Pancake geopend. Een hip pannenkoekenrestaurant. Nu worden wij sowieso al erg blij van pannenkoeken. En al helemaal als ze er zo uitzien en smaken als bij Madam Pancake in Amsterdam Centrum. De foto’s op de website en social media zijn veelbelovend. Dus onze verwachtingen over dit nieuwe pannenkoekenrestaurant waren hoog. Wij gingen laatst proeven en geloof ons, hier wil je naartoe!

Madam Pancake, Amsterdam Centrum

Madam Pancake, Amsterdam Centrum

Wanneer je binnenkomt valt direct de kleurrijke inrichting op. Hier is veel aandacht aan besteed. Het pand hangt vol met de meest gave schilderijen (mèt een knipoog). De gebruikte kleuren en het interieur zijn mooi en alles klopt. Hierdoor is het een heel fijn plekje om lekker pannenkoeken te eten en even de drukte te ontvluchten. Wij zijn in ieder geval meteen enthousiast!

En dat enthousiasme wordt nog verder vergroot wanneer we de bar met zoetigheden zien. Daarnaast kun je er natuurlijk pannenkoeken eten tot je er bij neervalt. Met eieren, zoete toppings en natuurlijk de nodige hartige toppings. Ze hebben toffe combinaties zoals chocola, dadels, walnoten en kokos. Of wat denk je van hummus, spinazie en granaatappel? En als je nou ècht geen zin hebt in pannenkoeken (ondenkbaar wat ons betreft) serveren ze ook nog een aantal breakfast bowls. En dus de nodige taarten, cakes en koekjes. Lastig kiezen hoor!

Madam Pancake, Amsterdam Centrum

Madam Pancake, Amsterdam Centrum

Wat zijn de toppers van het menu die je wat ons betreft zeker wilt proberen? De Mr. Scramble, met roerei, zalm en zure room. De Red Crush, met dragon fruit, framboos, aardbei en amandel. En The Veggie, met avocado, feta en dadel. Je krijgt een stapel met de meest fluffy pannenkoeken die je ooit geproefd hebt. Waarbij je ook nog eens kunt kiezen tussen normaal, volkoren, glutenvrij, haver en matcha. Daarnaast een koffie, thee of één van de versgemaakte sappen. Zoals bijvoorbeeld de Feel Good met sinaasappel, peer, limoen en kaneel. Wat wil je nog meer?

Onze conclusie: Madam Pancake is echt een aanrader als je op zoek bent naar een hip pannenkoekenrestaurant midden in Amsterdam Centrum!

Madam Pancake

Lange Niezel 18
Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends