De zomer staat voor de deur, paniek in de tent. Ik krijg persoonlijk vaak die mentale knop niet om, om even goed op mijn voeding te letten. Een steuntje in de rug is in dat geval een ‘must’. Tadaaaa en daar was dan Sapmeesters, mijn steuntje in de rug. Sapmeester verzorgt drie verschillende kuren. Je kiest het aantal calorieën welke je per dag binnen wilt/moet krijgen 800/900/1200 kcal. en bestelt. De rest regelt Sapmeesters. Ik ging voor de gentle kuur, de meest milde kuur, waarbij je naast de sappen&shots van de advanced kuur bestaande uit 900 kcal. ook nog een soepje en twee vegetarische tussendoortjes ontvangt. Dit klinkt als muziek in de oren. Deze kuur is dus perfect om een paar dagen even te detoxen.Alle sappen worden door Sapmeesters zelf vers geperst. Hiervoor gebruiken ze slowjuicers, citruspersen, sapcentrifuges en blenders. De meeste sappen zijn vol van textuur. Dit komt omdat zij veelal alles van de fruit/groenten gebruiken. Zo gaat er niets verloren en blijven alle vitamines en mineralen in het sap. Daarnaast zorgt de vollere textuur ervoor dat je het gevoel hebt dat je echt een maaltijd drinkt. 

De 3 daagse kuur werd op dinsdagavond bevroren thuisbezorgd. Naast de negen grote sappen ontving ik 3 citroen,- cranberry- en aloë vera shots, 3 verse soepen, thee, bouillon, drie zakje bites we love, en 3 luvsum proteinballs. Doordat je 1200kcal. per dag binnen krijgt is deze kuur heel goed te doen en goed vol te houden. Ik heb persoonlijk geen ‘trek’ momentje gehad. Alleen de vrijdagavond vond ik een beetje suf en ben lekker vroeg naar bed gegaan.

De sappen zijn zeer gevarieerd, smaken erg goed en door de tussendoortjes kun je ook nog kauwen, waardoor je aan die behoefte, welke ik als enige enorm miste, ook kunt voldoen. Na 3 dagen had ik best nog even door kunnen gaan en ik was ik zelfs bijna 2 kilo afgevallen. Ik voelde me gezond, energiek en sliep ook beter.

Ik heb me voorgenomen om zeker 1/2x per jaar een sapkuur van Sapmeesters te doen. Waarom? Ik kan geen enkele reden verzinnen om het niet te doen. Detoxen is altijd goed en het helpt mij enorm om even die knop om te zetten en vervolgens wat beter op mijn voeding en gezonde levensstijl te letten.

Met de kortingscode kun jij nu ook fit en gezond de zomer in. Wacht niet op de volgende zonnestralen en bestel nu via https://www.sapmeesters.nl/.

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Sapmeesters sapkuur, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends