Waarschijnlijk komt de naam Milk Café je wel bekend voor. Dat is ook niet zo gek, want dit nieuwe restaurant is verbonden aan de Melkweg en aan Milk – een expositieruimte voor jong talent. Laat je niet misleiden, want het restaurant is meer dan alleen een plek om te eten, voordat je naar een concert gaat.

 

Milk Café, Amsterdam Centrum

Milk Café opende kort geleden haar deuren en wij waren proeven.

Wat we aten bij Milk Café

Milk Café heeft een kaart waar je blij van wordt.  Niet te veel en niet te weinig. Toch hadden we moeite met

Milk Café, Amsterdam

Milk Café, Amsterdam

kiezen. Gelukkig bood de gastvrouw ons een verrassingsmenu van de chef aan, wat ons weer wat keuzestress scheelde. We aten verschillende gangen en begonnen met heerlijke oesters, die nog lekkerder werden door de pittige saus en de mooi versierde schaal. En waar wij het keurig hielden bij een glas wijn, bestelde onze buurman schaamteloos een glas melk bij zijn hoofdgerecht. Waarom ook niet?

Als tweede gang kregen we ceviche met kaviaar, overgoten met ‘tigermilk’. Een feestje voor je smaakpapillen. Het hoofdgerecht dat volgde bestond uit een pompoenrisotto (ik eet geen vlees), zacht en aangenaam van smaak.

Gelukkig hadden we nog een klein gaatje voor het dessert: een coupe met room, kaneel- en chocolade ijs, inclusief bladgoud on top. Niet alleen leuk voor op de foto, maar ook een erg lekkere afsluiter.

Milk Café, Amsterdam

Milk Café, Amsterdam

Denk dus geen twee keer na als jij in het centrum bent en een restaurant zoekt. Bij Café Milk word je verwend.

Milk Café

Marnixstraat 409, Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam – Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West –Restaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon Amsterdam – Huis van Lopez Amsterdam – The Seafood Market Amsterdam – life of pie amsterdam – Pikoteo – Koevoet Amsterdam – Burgerlijk Amsterdam – Pesca Amsterdam – The Pool Amsterdam – Vondelpark 3 – Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdam – de Italiaan Amsterdam – Mook Pancakes – Breda Amsterdam – buffet van odette – Brut de Mer – van t Spit – G’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk Amsterdam – Louie Louie Amsterdam – Hangar Amsterdam – Meneer de wit heeft honger – IENS Amsterdam – Tripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends