Januari is in volle gang, de goede voornemens zijn inmiddels of al van de baan, maar we gaan van het goede in mens uit 😉 dus je bent al halverwege die dry January! Tijd om je te gaan verheugen op nieuwe restaurants, food events of je verlekkeren aan reviews. Wij hebben de to do’s weer voor je op een rij gezet.

Nieuwe restaurants Amsterdam

Ook de afgelopen tijd zijn er weer een aantal fijne nieuwe restaurants geopend in Amsterdam.

Hurryhurrygogo restaurant Amsterdam Centrum Singel bao
Happyhappyjoyjoy

Happyhappyjoyjoy opent een 5de locatie, einde van de maand, aan de Zuid-As. Blijft een fijne plek voor Asian Streetfood.

Achter de dikke deuren van een oud bankgebouw aan de Haarlemmerstraat 118 gaat geen goudkluis meer schuil, maar een heus restaurant waar vlees de glansrol krijgt. Noem het uitdagend – in deze tijd – bij Mr. Meat draait het om de juiste cuts en uiteraard (smaak)kwaliteit want áls je vlees eet, moet het goed zijn.

Gisteren werden de Michelin sterren weer uitgedeeld, wij waren erbij en Amsterdam is een sterren restaurant rijker, wij feliciteren Graphite Amsterdam.

Opening soon restaurant Alba, op de Wibautstraat 105, naast het Student hotel.

Net open is ook het knappe Karavaan aan het Kwakersplein in Amsterdam West. Het nieuwe eetcafé van De Drie Wijzen Uit Oost met een terras waar je kunt ontbijten, lunchen en dineren.

Ook opende de eerste Pelemi Bar op de Roetersstraat 10 in Amsterdam Oost, de eerste bar waar je Russische tortellini eet.

Wij aten bij de Pop-up Thuisbasis, welke nog tot half maart te bezoeken is, een must GO, dus mis het niet!!

Eerder aten we bij de Good Companion, het artikel staat nu live.

We gingen nog een keer op bezoek bij Yummy Hummus, artikel volgt.

Culinaire events Amsterdam – januari 2020

t/m 16 januari – De HORECAVA behoeft geen verdere uitleg lijkt ons 😉

Food Events - Razmataz Amsterdam
Cheers!

t/m 16 februari kun je nou geen genoeg krijgen van al die bubbels met oud&nieuw, haast je dan naar pop-up The Champagne Room in het Krasnapolsky Hotel in Amsterdam

Dinsdag 21 januari – Truffle Tuesday bij 5&33

Zondag 26 januari – Jansz. Family Sundays

Zaterdag 25 januari – Chinees New Year bij Sea Palace

Lees ook onze artikelen over de volgende onderwerpen:

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam – Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West –Restaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon Amsterdam – Huis van Lopez Amsterdam – The Seafood Market Amsterdam – life of pie amsterdam – Pikoteo – Koevoet Amsterdam – Burgerlijk Amsterdam – Pesca Amsterdam – The Pool Amsterdam – Vondelpark 3 – Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdam – de Italiaan Amsterdam – Mook Pancakes – Breda Amsterdam – buffet van odette – Brut de Mer – van t Spit – G’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk Amsterdam – Louie Louie Amsterdam – Hangar Amsterdam – Meneer de wit heeft honger – IENS Amsterdam – Tripadvisor Amsterdam

Of zoek op onze homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends