** Update aug 2021: helaas zijn de Roaring Dinners gecanceld, vanwege de Corona maatregelen. ** Vanaf 14 augustus worden er Roaring Dinners georganiseerd in Het Sieraad in Amsterdam West! Deze exclusieve vijfgangendiners worden klaargemaakt door Nederlandse sterrenchefs, en staan in het teken van The Roaring Twenties. Verwacht spectaculair eten, champagne, en een klein feestje na afloop van het diner. Wij kijken er naar uit!

Roaring Dinners Het Sieraad Amsterdam West Postjesweg Sterrendiner nieuw
Roaring Dinners – sterrendiner in Het Sieraad, Amsterdam West

Roaring Dinners – Sterrendiner in Het Sieraad, Amsterdam West

De Roaring Dinners komen op het perfecte moment: de wereld gaat weer open, en heel Amsterdam heeft zin om weer te gaan eten, drinken en dansen! Famous Flavours en Daalder Culinair slaan daarom hun handen ineen om voor ons een serie heerlijk uitbundige vijfgangendiners te organiseren. Vanaf 14 augustus staat een andere topchef klaar om de meest verfijnde gerechten op tafel te zetten. En Het Sieraad past met haar Art Deco decor perfect bij die Roaring Twenties vibe.

Sterrenchefs bij de Roaring Dinners – Sterrendiner in Het Sieraad, Amsterdam West

Onno Kokmeijer en Arjan Speelman starten als eerste chefs de Roaring Dinners op. Al 18 jaar zijn Onno Kokmeijer en Arjan Speelman de chefs van het iconische Ciel Bleu** in Amsterdam. Internationale producten, smaken en invloeden brengen zij bij elkaar in hun innovatieve gerechten. De tweede chefkok is Arturo Dalhuisen. Hij werke in zijn carriere al bij De Jonkman** in Brugge, en als sous-chef in De Leest***. En hij haalde als chef de cuisine van The White Room* zijn eerste ster binnen. Verwacht frisse gerechten met lichte zuren en verfijnde specerijen! Tenslotte sluit Dennis Huwaë de serie van Roaring Dinners af. Hij kookte eerster al in Ciel Bleu**, Brouwerskolkje** en &Samhoud**, en opende in 2016 zijn eigen restaurant, Daalder*. Daar ontving hij dit jaar zijn eerste Michelinster.

Roaring Dinners Het Sieraad Amsterdam West Postjesweg Sterrendiner
Roaring Dinners in Het Sieraad – Amsterdam West

Extravagant entertainment bij de Roaring Dinners – Sterrendiner in Het Sieraad, Amsterdam West

Naast al dat lekkere eten en glazen champagne, wordt je tijdens een Roaring Dinner ook nog verwend door extravagant entertainment van acrobaten, artiesten en muzikanten. En zelfs Jan Vayne komt een avond optreden! Waag na je diner nog een gokje in het verborgen casino, of drink nog een drankje in de speak-easy cocktailbar.

Wij kijken enorm uit naar deze Roaring Dinners! Ze vinden plaats van 14 augustus tot 12 september, in Het Sieraad in Amsterdam West, op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Reserveer nu om verzekerd te zijn van een plekje bij één van de Roarding Dinners!

Roaring Dinners
Het Sieraad, Postjesweg 1, Amsterdam West

Lees ook onze andere artikelen voor nog meer lekkers!

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Roaring Dinners – Sterrendiners in Het Sieraad, Amsterdam West, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Share this article with your friends