Stel nu je eigen menu samen met je favoriete gerechten van Hotel Okura Amsterdam voor een dinerervaring bij jou thuis.

sushi-sashimsushi-sashimi-okura-at-home-ferdinand-bolstraat-amsterdam-de-pijpi-okura-at-home
Okura at home: sushi & sashimi

Okura at home

Okura at Home is het nieuwe concept van sterrenchef Masanori Tomikawa van het Okura Hotel Amsterdam. Thuis eten, in plaats van buiten de deur, is het nieuwe normaal. Veel restaurants zijn in het afgelopen half jaar noodgedwongen creatiever geworden, zo ook het Okura.
Zij lanceerde het Okura at Home menu, met prachtige gerechten.

Je kunt kiezen uit verschillende gerechten: Yamazato’s sushi en sashimi, sukiyaki of shabu shabu of Sazanka’s befaamde vis in zoutkorst en A5 wagyusteak.  Dat de sushi en de sashimi van het Okura geweldig zijn is een feit, maar wil je ook eens wat anders dan kun je ook kiezen voor de sukiyaki of shabu shabu. Een echte Japanse hotpot-ervaring. Om je dinerervaring compleet te maken kun je verschillende bijgerechten toevoegen aan het menu; salades, gebakken rijst en edamame en/of sluit af met Okura’s appeltaart, macarons en sorbetijs.

De chefs begeleiden je door de bereiding van de gerechten heen, doormiddel van een instructievideo en recept. Dus geen excuses mogelijk 😉

Sushi en sashimi

Bij ons op het menu: sushi en sashimi. De houten box, waarin we de sushi ontvangen, is al een feestje om naar te kijken en de vis is verser dan vers. Het echte werk, dat kun je alleen al met het blote oog zien. Goddelijk, ik zou er zo twee dozen van kunnen eten. Deze moet je gewoon bestellen, zeker als sushi liefhebber.

wagyu-okura-at-home-ferdinand-bolstraat-amsterdam-de-pijp
Okura at home: Wagyu

A5 Wagyu

Ook ontvingen we een prachtig stuk A5 Wagyu, halleluja! Hoe je het stukje het beste kunt bereiden wordt uitgelegd door chef Masanori Tomikawa in de handige instructievideo. De bijgeleverde brief komt met een QR-code welke je kunt scannen. Ook staat er een QR-code in de brief naar een speciale playlist, de finishing touch van de avond. Daarbij zitten allemaal superverse groenten bij; bosui, tomaat, gepofte knoflook, shiitake, enoki en uien. En een bak gebakken rijst. Dit stukje vlees is om je vingers bij af te likken, met de ‘Amarone’ welke ze er ook nog bij serveerden is de avond helemaal compleet.

Alles is tot in de puntje verzorgd, de presentatie, de verpakkingen, maar ook serveren ze prachtige wijnen, deze Okura at Home ervaring is gewoon geweldig te noemen.

Bestel nu ook Okura at Home

Vanwege de bereidingstijd van de gerechten vragen zij je om minimaal één dag van tevoren te bestellen. Afhalen is mogelijk op vrijdag, zaterdag en zondag van 17:00 tot 18:30 uur bij de ingang van het hotel. In Amsterdam bezorgen zij op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 17:30 en 18:30 voor € 30 bij een minimale besteding van € 100.

Okura at home
Restaurant Okura
Ferdinand Bolstraat 333
Amsterdam De Pijp

Nog meer zin in Japans? Lees dan ook onze artikelen over de beste Japanse restaurants en de beste sushi restaurants van Amsterdam! Of bekijk ook onze andere artikelen:

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.7/10 (7 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +7 (from 7 votes)
Okura at home: Japanse gerechten voor bij je thuis, 8.7 out of 10 based on 7 ratings
Share this article with your friends