Poké Perfect en Sjefietshe hebben samen een nieuwe bowl gelanceerd: de Ceviche Bowl! Deze tijdelijke special is nu verkrijgbaar bij Poké Perfect. En wij hebben hem natuurlijk even voor je uitgeprobeerd!

Poke perfect sjefietshe ceviche bowl Amsterdam
Poké Perfect x Sjefietshe – Ceviche Bowl

Poké Perfect x Sjefietshe lanceren de Ceviche Bowl!

De samenwerking tussen Poké Perfect en Sjefietshe is wat ons betreft een match made in heaven. Poké Perfect is één van onze favoriete plekken om een lekkere poké bowls te halen. Niet voor niets schitteren ze in onze lijst met de beste poké bowls van Amsterdam! Met locaties door heel Amsterdam, én extra gezonde en koolhydraatarme opties ben je altijd slechts een paar minuten verwijderd van zo’n lekkere en gezonde bowl. Sjefietshe is de eerste en enige cevicheria van Amsterdam. Ze begonnen een aantal jaar geleden als pop-up, en hebben nu een vaste plek midden in de Pijp. Zij zijn dé plek voor je ceviche cravings, met meerdere variaties op ceviche en allerlei andere lekkere gerechtjes.

Poke perfect sjefietshe ceviche bowl Amsterdam 2
Poké Perfect x Sjefietshe – Ceviche Bowl

Wat zit er in deze Ceviche Bowl?

Nu is al dit lekkers dus verenigd in één bowl: de ceviche bowl! Deze staat nu tijdelijk op de kaart bij Poké Perfect en is perfect voor de zomer. Bijvoorbeeld om mee te nemen en op te eten tijdens een picknick in het park! In de bowl zit natuurlijk een ceviche van dorade, en wordt geserveerd met edamame bonen, mango en ingelegde rettich. En zoals we van Poké Perfect gewend zijn, zitten er ook allerlei spannende toppings bij. Kimchi sesamzaadjes en shiso blaadjes bijvoorbeeld, die echt een kick geven. En hele lekkere sriracha mayonaise. Erg lekker!

Andere aanraders bij Poké Perfect

En als je dan toch bij Poké Perfect bent, dan kun je maar beter meteen ook wat anders lekkers van hun kaart proberen toch? Wij vonden de Slow Cooked Beef Bowl erg goed: langzaam gegaard rundvlees, en lekker fris door de ingelegde rode kool, edamame bonen, komkommer en radijs. En probeer zeker ook de gyoza’s als side dish, of bijvoorbeeld de calamari met een frisse citroen mayonaise! Bestel nog een drankje erbij en je hebt alle ingrediënten voor een heerlijke picknick in het park. Veel plezier!

Poké Perfect x Sjefietshe
Prinsengracht 502 & Nieuwendijk 13, Amsterdam Centrum
Linnaeusstraat 16, Amsterdam Oost
Slijperweg 7, Amsterdam Noord
Kinkerstraat 71a, Amsterdam West
World Trade Center, Amsterdam Zuidas

P.S. We hebben een nieuwe Instagram pagina!

En we zouden het superleuk vinden als je ons daar volgt! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwe ontdekkingen en leuke winacties. Je vindt ons hier!

Lees onze andere artikelen voor nog meer lekkers!

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends