Een vegan burger eten voor een zacht prijsje op een mooie locatie middenin het centrum. Klinkt goed, toch? Bij Culi zijn we altijd benieuwd naar nieuwe culinaire aanwinsten. Maar als het vega of vegan opties betreft gaan we nog net iets harder lopen. Afgelopen week schoven we dan ook met genoegen aan bij Flower Burger – onze ervaring delen we maar al te graag met je. En extra leuk: ze hebben nu een tijdelijke special: de Super Shroom Burger!

Flower Burger, Amsterdam Centrum

Flower Burger is een 100 procent plantaardig fastfood concept dat kleurrijke veganistische burgers serveert en een levendig menu biedt vol met Instagrammable burgers. De burgerketen heeft 16 internationale vestigingen verspreid over Italië, Frankrijk, Engeland en Los Angeles. Een paar maanden geleden opende Flower Burger de deuren aan de Hartenstraat in Amsterdam. En sindsdien gaan de vrolijk uitziende burgers als warme broodjes over de toonbank! 

Flower Burger Amsterdam Centrum

Broodjes in alle kleuren van de regenboog

Wij mochten aanschuiven en probeerden de ‘Flower burger’ bestaande uit een violetkleurig broodje (het oog wil ook wat), een burger van seitan en rode bonen en de ‘magik’ saus. Daarnaast een ‘Jungle burger’, met een groen broodje en een burger van rode bonen en haver. On the side potato wedges en patatas buenas om het af te maken. Beide burgers smaken ons meer dan goed. Als we dan ook nog horen dat niets in de frituurpan wordt gegooid en alles wat we eten dus vegan én frituurvrij is, heeft Flower Burger bij ons zeker een streepje voor. 

Flower Burger Amsterdam Centrum

Tijdelijke special: de Super Shroom Burger

Ben jij een paddestoelenfan? Breng dan zeker binnenkort een bezoek aan Flowerburger! De Super Shroom Burger staat nu namelijk tijdelijk op het menu, en die is super smakelijk. Je krijgt een gerookte tofu en groene bonen burger op een cool rood broodje, met lekker veel gekruide paddestoelen, knapperige groenten en voor de extra paddenstoelen-kick: mushroom saus. Heel erg lekker!

Flower Burger Amsterdam Centrum Super Shroom Burger

Heb je zin in een avondje vegan fastfood, op een gezellige locatie middenin de stad, waar je voor 20 euro per persoon een goed hapje + drankje kunt nuttigen? Dan kunnen we Flower Burger zéker aanraden. 

Flower Burger
Hartenstraat 29H, Amsterdam Centrum

P.S. Volg je ons al op Instagram?

Dat zouden we superleuk vinden! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwe ontdekkingen en leuke winacties. Je vindt ons hier!

Bekijk ook onze andere artikelen op Culi Amsterdam!

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam – Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West

Lees hier onze leukste specials:

Bib Gourmand restaurants in AmsterdamRestaurants met een Michelinster in AmsterdamLeukste kookboeken – Lekkerste take-away Sushi – Beste Chinese restaurants – Beste Mexicaanse restaurants – Leukste online kookworkshops – Beste Brunch – Beste restaurants met Nederlandse keuken – Leukste Spaanse restaurants – Beste Indiase restaurants – Onze favoriete Hotel-restaurants – Beste restaurants met keuken uit het Midden-Oosten – Beste Indonesische restaurants – Leukste shared-dining restaurants – Beste plekken voor high-tea – Beste Franse restaurants – Beste Thaise restaurants – Beste plekken voor oesters en bubbels – Beste wijnbars – Beste visrestaurants – Beste Zuid-Amerikaanse restaurants – Meest romantische restaurants – Beste vegetarische restaurants – Lekkerste Italiaanse restaurants – Beste restaurants met open haard – Beste poké bowls – Leukste borrelplekken – Beste burgers – Beste breakfast bowls – Beste dim sum – Beste Bao Buns

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Flower Burger, Amsterdam Centrum, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends