Hoe lekker is het als het zonnetje schijnt om te relaxen op één van de vele terrasjes die Amsterdam te bieden heeft. Is het niet voor een lekker broodje voor de lunch, een uitgebreid diner, of een goede borrel ,dan wel voor een goed kopje koffie.

Terras special Amsterdam

Wij hebben, per buurt in Amsterdam, weer een aantal leuke terrassen voor je op een rij gezet.
Neem dus gauw een kijkje.

De Pijp

De Amsterdamse Pijp is de plek om samen te komen met vrienden, familie, collega’s, huisgenoten etc. In principe vind je hier op elke hoek van de straat wel een leuke kroeg, bar of restaurant waar je terecht kunt. Zin in een borrel bij Cafe Schilders, of liever een lekkere Gin-Tonic bij de Mash. Je kunt ook plaatsnemen bij Brut de mer voor bubbels en oesters of lekker dineren op het heerlijke zonnige terras van Barça. Of ga je toch liever dineren bij het nieuwe Eetcafé Wijmpje Beukers; hier hebben ze een schattig klein terras, waar je plaats kunt nemen.

Amsterdam Centrum

Brut de mer, Amsterdam

Brut de Mer

In het centrum van Amsterdam is altijd genoeg te doen en te beleven, maar jeetje wat een enorme drukte af en toe. Voor een heerlijke kop koffie to go kun je terecht bij Kaldi. Toch liever even zitten, neem plaats op één van de bankjes voor deze koffiespot en geniet van het zonnetje. Of ga voor een broodje uit het enorme broodjes aanbod bij Singel404 en neem plaats op het terras. Liever een gezellige borrel, hiervoor kun je terecht bij Restaurant van Puffelen. Daarnaast kun je ook nog genieten van een diner met Franse keuken bij Thijs by Dikker en Thijs aan de Prinsengracht. Of genieten van lekker eten, met uitzicht over het IJ, dan kan je plaatsnemen op het terras van Mr. Sister. Ook kun je bij de Burgerij terecht op het terras voor een overheerlijke hamburger naar keuze.

Amsterdam (Oud) West

Amsterdam West is ook altijd heerlijk vertoeven. In de Bosboom Toussaintstraat kun je genieten bij de gouden ouden op het terras bij Café Toussaint of De Italiaan, beiden van dezelfde eigenaar. Een leuke nieuwe zaak is Bar Centraal, hier kun je ook op het heerlijke terras plaatsnemen en genieten van het zonnetje. Genieten van een lekker broodje op het terras bij Wilhelmina, aan de Eerste Helmersstraat is ook een optie. Morgan & Mees biedt de ideale gelegenheid om te genieten van een goede borrel op het terras in de mooi gelegen binnentuin. Wat zit je daar prachtig! Of zet een paar stappen verder de hoek om en je bevindt je bij Razmataz. Als je zin hebt in een Gin-Tonic is deze hotspot ook zeker de moeite waard. 

Amsterdam Zuid

Restaurant Vondelpark 3, Amsterdam

Restaurant Vondelpark3

Amsterdam Zuid biedt volop gelegenheid om te genieten op het terras. Kies jij voor het altijd gezellige Van Dam, of zit jij liever in de zon bij De Joffers, allebei gelegen aan de altijd drukke Cornelis Schuytstraat. Lekker eten op het terras, of alleen drankjes doen, kan perfect bij Carter Bar & Kitchen, zit dit vol dan ga je naar de overkant naar het nieuwe Cafe Dinard. Heb je zin om echt de drukte op te zoeken, dan is Vondelpark 3 de ideale spot voor jou. Lekker een beetje rondkijken in het Vondelpark, onder het genot van een glas wijn. Gezellig!

De Jordaan

Liever iets buiten het centrum genieten van een lekker terrasje, dan kan je je beter verplaatsen naar de gezellige Jordaan. Het barst hier van de leuke en hippe terrasjes. Genieten van een lunch, met dé beste hummus van Amsterdam. Bij Hummus Bistro zit je goed. Of kies jij liever voor dé beste appeltaart van Amsterdam bij Café de Winkel aan de Noordermarkt. Voor een gezellig borreltje kun je ook altijd terecht bij Café Thijssen of Finch. Geniet bij beiden op het terras van een koud biertje of een goed glas wijn. Toch liever wat anders? Dan is het onlangs verbouwde Stout op de Haarlemmerstraat misschien jouw plek?

Amsterdam Oost

Restaurant Girassol Amsterdam

Restaurant Girassol

Amsterdam Oost is hipper dan hip. Aan terrassen hier ook zeker geen gebrek. Genieten bij de Biertuin aan het Oosterpark, hier kan je altijd terecht op het terras. Louie Louie heeft het perfecte terras om te genieten van een goede borrel, lekker eten en goede muziek. Als je van een zonnetje houdt met daarbij lekker eten ga dan naar Girassol. Genieten van je vrije zondag in de zon ,pak dan maar snel je fietsje richting de Vergulde Eenhoorn in Oost.

Amsterdam Noord

Amsterdam Noord, de meesten vinden het wel een stukje fietsen, maar ja, op een zonnige dag is dat toch een heerlijk uitje. Even met het pondje over. Je bent er zo. Hier barst het namelijk ook van de waanzinnige terrassen. Wat dacht je van Hangar, lekker de hele dag genieten aan het water. Noorderlicht is ook een gave spot om je dagje in de zon te vertoeven, picknick tafels bij het water met de lekkerste gerechten, wat wil je nog meer. Wil je het gevoel hebben alsof je echt even weg bent, dan ben je bij PLLEK aan het juiste adres. Lekker met de voetjes in het zand, biertje erbij, muziekje aan en relaxen maar. Voor je kaasplankje en glaasje wijn neem je plaats bij het nieuwe Kaasproeflokaal Kef.

Summer 2017, we are ready for you! Enjoy! 

Lees ook ons artikel over:

Italiaans Restaurant Amsterdam  –  Sushi AmsterdamDim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam – High Tea Amsterdam – Burger Bar AmsterdamTapas AmsterdamBrunch Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends