De Nationale Komkommerspelen worden op 23 & 24 juli voor het eerst in Nederland georganiseerd, in Club Atelier in Amsterdam Zuid. Deze worden georganiseerd door Hendrick’s Gin, dus naast dat er met je vrienden kunt strijden in spannende kampioenschappen, kun je er ook lekkere gin-tonic’s drinken aan de pop-up bar! En extra leuk: wij geven maar liefst 5 x 2 tickets weg, inclusief G&T’s. Kijk op onze Facebook of Instagram pagina hoe je kunt winnen!

De Nationale Komkommerspelen van Hendrick’s Gin

Hendrick's Gin Komkommerspelen 23 24 juli 2021 Amsterdam
Hendrick’s Gin Nationale Komkommerspelen (+winactie!)

Wij waren al om toen we hoorden dat er gin-tonic’s waren: hoe lekker is het om als het eindelijk lekker weer is met zo’n cocktail in de zon rond te flaneren bij Club Atelier? Maar laten we niet vergeten dat je ook de optie hebt om mee te doen aan de Komkommerspelen! Er worden 6 verschillende proeven georganiseerd, die je alleen of samen met een teamgenoot kunt doen. Wat die proeven zijn, wordt nog even geheim gehouden. Maar wat we wel weten, is dat er hele coole prijzen te winnen zijn. De kampioen wint een overnachting in Hotel Pulitzer Amsterdam inclusief diner in Jansz. en cocktails in Pulitzer’s Bar. Wauw! Maar ook de tweede en derde plek zijn niet mis. Dan krijg je namelijk respectievelijk een diner t.w.v. €200 bij Branie of een cocktailavond t.w.v. €100 in Bar Mokum. En ook al win je niet, of ben je liever een fanatieke toeschouwer: iedereen kan na afloop proosten op zijn prestatie in de pop-up bar.

Hendricks-Gin-Komkommerspelen-Amsterdam-23-24-juli
Hendrick’s Gin Nationale Komkommerspelen (+winactie) – ©KIRSTENVANSANTEN

Tickets winnen voor De Nationale Komkommerspelen van Hendrick’s Gin

Tickets zijn te koop via NationaleKomkommerspelen.nl. En extra leuk: wij mogen 5 x 2 tickets weggeven! Ga naar onze Facebook of Instagram pagina, en lees daar hoe je mee kunt doen. Meedoen kan t/m zondag 18 juli, daarna maken we de winnaars bekend!

De Nationale Komkommerspelen van Hendrick’s Gin
23 en 24 juli in Club Atelier
Anthony Fokkerweg 3, Amsterdam Zuid

P.S. We hebben een nieuwe Instagram pagina!

En we zouden het superleuk vinden als je ons daar volgt! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwe ontdekkingen en leuke winacties. Je vindt ons hier!

Lees onze andere artikelen voor nog meer lekkers!

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
23 en 24 juli zijn de Nationale Komkommerspelen van Hendrick’s Gin (+winactie!), 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Share this article with your friends