Restaurant Jansz., dat leuke restaurant van het Pulitzer Hotel in de Jordaan in Amsterdam, heeft ook dit jaar een heerlijk Valentijnsdiner voor je gemaakt met ‘Jansz. viert Sjansz.’ Duik samen de keuken in en zet met weinig moeite een heerlijk viergangendiner op tafel!

Valentijnsdiner Restaurant Jansz Amsterdam Zalm blinis
Valentijnsdiner Restaurant Jansz. – Zalm blini’s – Foto: Ashkan Mortezapour Photography

Valentijnsdiner voor thuis van Restaurant Jansz. – Amsterdam Jordaan

Restaurant Jansz. bevindt zich in de Reestraat in Amsterdam, en we kunnen je nu al verklappen dat het één van onze favoriete spots in de Jordaan is. Niet voor niets staat Jansz. te shinen in onze lijstjes met favoriete hotel-restaurants en de meest romantische restaurants van Amsterdam! Een fijne, stijlvolle inrichting, uitzonderlijk vriendelijk personeel en culinaire gerechten. Het liefst zouden we dus onze Valentijnsdag bij Jansz. zelf vieren. Maar gelukkig hebben ze daar de perfecte oplossing voor gevonden.

Valentijnsdiner Restaurant Jansz Amsterdam kreeftenbisque risotto
Valentijnsdiner Restaurant Jansz. – Kreeftenbisque risotto – Foto: Ashkan Mortezapour Photography

Jansz. viert Sjansz. – Restaurant Jansz. – Amsterdam Jordaan

Ook dit jaar kunnen we namelijk weer sjanszen met Jansz.! Zoals we al van eerdere jaren gewend zijn, zorgt Jansz. voor een heel romantische avond met ‘Jansz. viert Sjansz.’ Zo zet je heel eenvoudig toch een heerlijk viergangendiner op tafel. Het menu die avond is zoals je van Jansz. gewend bent: mooie, klassieke gerechten met een moderne twist. Je start de avond met schattige blini’s met zalm. Hierna volgt een rijke kreeftenbisque risotto, gevuld met griet, tomaat en postelein. Als hoofdgerecht een juicy eendenborst, die je serveert met truffelaardappel, chioggia biet en bloedsinaasappelsaus. En tot slot een fijn Sjansz. Dessert met citroentaart en witte chocolade. Liever een vegan menu? Dat kan ook! En als je dan thuis wat romantische kaarsjes aansteekt en de Jansz. playlist aanzet, is het net alsof je toch weer een avondje uit bent.

Valentijnsdiner Restaurant Jansz Amsterdam Eendenborst
Valentijnsdiner Restaurant Jansz. – Eendenborst – Foto: Ashkan Mortezapour Photography

Pulitzer’s Bar Roses & Romance Box

En ben je meer op zoek naar een Valentijnsavondje in een chique cocktailbar? Dan is de Pulitzer’s Bar Roses & Romance box wat voor jou! Met deze cocktailbox haal je alle ingredienten in huis voor vier romantische cocktails. De cocktailbox bevat een Hibiscus Spritz, met Martini Fiero en Rose Vermouth, en een Peach Fizz, met Ketel One Botanical en Lillet Blanc, en twee London Essence soda’s om met de cocktails te mixen. Ook zitten er rozen en heerlijke macarons in de box.

Klinkt goed toch? Voor welke box ga jij? Wat je ook gaat eten: we wensen je veel liefde en lekkere gerechten toe op Valentijnsdag?

Jansz. viert Sjansz. Valentijnsdag 4-gangenmenu
Hier te bestellen voor 11 t/m 14 februari

Puliter’s Bar Roses & Romance Box
Te bestellen via Pulitzer’s Bar Shopify t/m 14 februari

P.S. Op zoek naar nog meer take away en bezorgopties in Amsterdam? Check dan zeker onze eerdere artikelen over fijne restaurants om af te halen in heel Amsterdam en in Amsterdam Oost, en de artikelen die we recent schreven over afhalen bij:

Of zoek hieronder naar nog meer lekkers!

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Valentijnsdiner voor thuis van Restaurant Jansz. - Amsterdam Jordaan, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Share this article with your friends