Chefkok Han Jin heeft weer wat leuks nieuw opgezet: Umami Shared Dining@Home! Hierbij krijg je verrassende fusion gerechten bij je thuis bezorgd. Alle voorbereidingen zijn al gedaan, je hoeft thuis alleen nog maar een paar gerechtjes op te warmen. Wij namen de proef op de som, en waren mega enthousiast: heerlijk eten, fijne extra ingrediënten om de borden mooi mee op te maken, ruime porties en voor een hele goede prijs!

Umami Shared Dining Home Han Ji Amsterdam Zuid Overtoom
Umami Shared Dining @ Home – Ossenhaas salade

Umami Shared Dining@Home

De Umami Shared Dining@home kits zijn onderdeel van de fijne site HanTing Delivery, waar je allerlei lekkers kunt bestellen van chefkok Han Ji. We kennen hem natuurlijk van het Amsterdamse restaurant Umami by Han, waar je voor een hele goede prijs prachtige high-end kunstwerkjes van gerechten eet, uit de Aziatisch-Franse fusion keuken. Niet voor niets hebben een aantal van de Umami by Han restaurants al een tijdje een Bib Gourmand vermelding! En ook in andere steden in Nederland heeft Han Ji een aantal toprestaurants. Erg leuk dus dat je nu dit heerlijke eten bij je thuis kunt laten bezorgen! Wij probeerden al eerder de Restaurant Delivery van Umami@Home, waar je eten kant en klaar bij je thuis geleverd krijgt. Deze keer proberen we een Chef@home kit, wat betekent dat we zelf nog een aantal componenten van het hoofdgerecht warmmaken en zelf ons bord opmaken. Wat ons betreft eigenlijk alleen maar beter: hierdoor heb je een supervers en mooi bordje!

Voorgerechten uit de Umami Shared Dining@Home kit

We pakken de tasjes die stipt op tijd bij ons thuis bezorgd zijn uit: er zit een fijne menukaart met de korte bereidingsinstructies bij en alles is handig gelabeld. We hebben er zin in! We starten met de voorgerechten. Deze zijn al mooi opgemaakt en klaar om direct gegeten te worden. Wij hebben het vlees-menu besteld, en starten daarom met een heerlijke ossenhaas salade en eendenborst salade. De ossenhaas wordt geserveerd met frisse sla, sesamzaadjes, gebakken ui en een heerlijk frisse soja vinaigrette. Erg lekker, ook in combinatie met de cassave kroepoek die we erbij krijgen. Een fijne grote zak trouwens, wat fijn is want ook de kroepoek is superlekker. Ook de eendenborst salade is echt een traktatie: dungesneden eendenborst filet en komkommer, met wakame salade en een fijne stroperige sjalot vinaigrette.

Umami Shared Dining Home Han Ji Amsterdam Zuid Overtoom kippendijfilet
Umami Shared Dining @ Home – Kippendijfilet in citroensaus

Hoofdgerechten uit de Umami Shared Dining@Home kit

Voor de hoofdgerechten warmen we de verschillende elementen op en maken onze borden op. Zo eten we een heerlijk bordje met lamsschouder, die zo mals is dat hij bijna in onze mond uiteen valt. Deze serveren we met een hele lekkere groene curry saus, zoete aardappeltjes, paprika en bleekselderij. Ook zit er een beetje kaas over de lam, waardoor het geheel nog smeuïger wordt. We krijgen er geroosterde pijnboompitjes en eetbare bloemen bij om het bord mee op te maken, waardoor het echt een chique gerecht wordt. Heel erg lekker! Ook eten we heerlijke gebakken kippendijfilet, die we rangschikken op een bedje van taugé king boleet en paprika. De Indonesische citroensaus die we eroverheen schenken is heerlijk fris en we maken het gerecht af met gebakken uitjes en bloemetjes. Ook dit gerecht is weer mega lekker. We serveren er de gebakken rijst, gekruide nootjes, wakame salade en lekker pittige sambal bij, en natuurlijk weer de cassave chips. Alles in fijne ruime porties, heel erg lekker: wij zijn enthousiast!

Nagerecht uit de Umami Shared Dining@home kit

Het nagerecht is weer ready to eat: we smullen van een mooi klein stukje taro cake met erbovenop vanille flan, die geserveerd is met bramen, bramensaus, yoghurt en popcorn. We hebben echt enorm lekker gegeten! En deze kit voor 2 personen kost slechts 39 euro, waardoor hij ook qua prijs zeker voor herhaling vatbaar is. Wil je toch nog wat extra uitpakken, dan kun je er natuurlijk altijd een thee- of wijnarrangement bij bestellen. Zeker een keer bestellen dus!

Umami Shared Dining @ Home

P.S. Op zoek naar nog meer take away en bezorgopties in Amsterdam? Check dan zeker onze eerdere artikelen over fijne restaurants om af te halen in heel Amsterdam en in Amsterdam Oost, en de artikelen die we recent schreven over afhalen bij:

Of zoek hieronder naar nog meer lekkers!

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Umami Shared Dining@Home, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Share this article with your friends