Bij NENI Amsterdam ben je aan het juiste adres voor de beste brunch, lunch en diner opties uit de Tel-Aviv cuisine. Van dit alles kun je nu ook genieten bij jou aan de eettafel, of zelfs op de bank als dat jouw voorkeur heeft. Ze hebben ongeveer 20 minuutjes nodig om de lekkerste Mezze te bereiden, die je vervolgens kunt afhalen bij Stadionplein of de nieuwe pop-up locatie in Oost. 

Wij pikken onze goedgevulde tas op bij Stadionplein en zijn als een kind zo blij wanneer we deze uitpakken. Al die – ecologische! – bakjes vol met eten waar we spontaan van gaan watertanden. Denk: gekarameliseerde aubergine met rijst, falafel, gekruide labaneh en on the side de meest luchtige pita broodjes die we in lange tijd hebben gegeten. 

We storten ons op het eten en kunnen vervolgens maar niet besluiten wat we nou het lekkerst vinden. Nou, als we iets moeten kiezen gaan we voor de aubergine, maar het is een nek aan nek race. Alles is heerlijk en de hoeveelheid is meer dan genoeg. Je krijgt hier absoluut waar voor je geld: voor 65 euro kun je met z’n tweeën uitgebreid dineren en de volgende dag heb je genoeg over voor de lunch. En wij zijn grote eters, just saying. 

Wij zijn maar al te blij dat eigenaresse en kookboekenschrijfster Haya Molcho besloot dat het na Wenen, Berlijn, Hamburg en München tijd was voor een NENI locatie in Amsterdam. We hopen dat we binnenkort in het restaurant kunnen aanschuiven, maar tot die tijd halen we maar wat graag de Oost Mediterraanse keuken in huis. 

NENI Amsterdam

Stadionplein 8 / Plantage Middenlaan 48

Amsterdam

www.neni-amsterdam.nl

P.S. Op zoek naar nog meer take away en bezorgopties in Amsterdam? Check dan zeker onze eerdere artikelen over fijne restaurants om af te halen in heel Amsterdam en in Amsterdam Oost, en de artikelen die we recent schreven over Floreyn, KampaiThe LobbyHanTing DeliveryA-FusionCucina CasalingaNOMADSMorgan & MeesLocal Dealer Food incRon GastrobarBord’Eau à la Maison en de Sterrenchef box.

Of zoek hieronder naar nog meer lekkers!

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam – Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West –Restaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon Amsterdam – Huis van Lopez Amsterdam – The Seafood Market Amsterdam – life of pie amsterdam – Pikoteo – Koevoet Amsterdam – Burgerlijk Amsterdam – Pesca Amsterdam – The Pool Amsterdam – Vondelpark 3 – Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdam – de Italiaan Amsterdam – Mook Pancakes – Breda Amsterdam – buffet van odette – Brut de Mer – van t Spit – G’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk Amsterdam – Louie Louie Amsterdam – Hangar Amsterdam – Meneer de wit heeft honger – IENS Amsterdam – Tripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Take away bij NENI, Amsterdam Zuid, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Share this article with your friends