De Mexican Drive Thru bij Mama Kelly met het lekkere eten van Taqueria Lima is zeker de gezelligste plek om af te halen in Amsterdam Zuid! Al van ver zie je de gezellige gekleurde lampjes en hoor je de muziek. Wij probeerden hun burrito en nacho’s uit, lees hier wat we ervan vonden!

Mexican Drive Thru MaMa Kelly Taqueria Lima Amsterdam Zuid
Mexican Drive Thru door MaMa Kelly en Taqueria Lima, Amsterdam Zuid

Mexican Drive Thru door Taqueria Lima en MaMa Kelly, Amsterdam Zuid

MaMa Kelly en Taqueria Lima ken je allebei zeker. MaMa Kelly is dat coole restaurant in het Olympisch stadion met prachtig roze interieur en heerlijk eten. En Taqueria Lima ken je uit de Foodhallen, waar ze je voorzien van heerlijk Zuid-Amerikaans eten. Samen zijn ze sinds vorig weekend een Mexican Drive Thru gestart, waar je de vrijdag, zaterdag en zondag van 16.00 – 20.00 uur wat lekkers kunt afhalen. En dat is een groot Mexicaans feest! Vrolijke lampjes, personeel met sombrero’s, gezellige stalletjes en een DJ die lekkere plaatsjes aan het draaien is. Ze hebben burrito’s, burrito bowls en churros om direct op te eten, of kits om thuis lekkere nacho’s of taco’s te maken.

Mexican Drive Thru MaMa Kelly Taqueria Lima Amsterdam Zuid Nacho's
Mexican Drive Thru door MaMa Kelly en Taqueria Lima, Amsterdam Zuid – Nacho’s

Wij probeerden een burrito met beef uit: een grote burrito met langzaam gegaard rundvlees, en een vulling van rijst met bonen en mais en een pittig sausje. Houd je niet van rundvlees? Je kunt ook kiezen voor kip of jackfruit. We krijgen er frisse guacamole bij, erg lekker! De nacho’s leggen we in een ovenschaal en bestrooien we met de cheddarkaas die we erbij krijgen. Hier krijgen we ook weer van die frisse guacamole bij, jalapeños, zure room en een pittige sala roja.

Dus heb je zin in een gezellig Mexicaans afhaalmomentje en lekkere burrito’s en taco’s? Rijd dan zeker een keer door deze Drive Thru!

Mexican Drive Thru door MaMa Kelly en Taqueria Lima
Olympisch Stadion 35, Amsterdam Zuid

P.S. Op zoek naar nog meer take away en bezorgopties in Amsterdam? Check dan zeker onze eerdere artikelen over fijne restaurants om af te halen in heel Amsterdam en in Amsterdam Oost, en de artikelen die we recent schreven over afhalen bij:

Of zoek hieronder naar nog meer lekkers!

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Mexican Drive Thru door Taqueria Lima en MaMa Kelly, Amsterdam Zuid, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Share this article with your friends